Medewerkerstevredenheid meten

Ontevreden medewerkers kunnen een enorme impact hebben op de werksfeer en prestaties. Ook schaden zij het werkgeversmerk van de organisatie. Hoe verbeter en behoud je de tevredenheid van medewerkers?

Voorkom verveling, werkstress en burn-out

Medewerkers denken aan het begin van hun loopbaan niet aan een carrière waarin verveling, langdurige stress en burn-out plaatsvindt. Toch lopen inmiddels jaarlijks zo’n één miljoen mensen het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische klachten. En dat is best raar. Je baan hoort je niet ziek te maken. Organisaties die bekend staan als sterke employer brands helpen hun medewerkers met het voorkomen van werkgerelateerde gezondheidsklachten door goed te luisteren en in te spelen op hun ambities en drijfveren.

Lees hier meer over employer branding.

Tevredenheid efficiënt en effectief meten

Hoe voelen jouw medewerkers zich op de werkvloer? Is er een hoge mate van stress of juist energie en betrokkenheid? Om getalenteerd personeel en presterende teams vast te houden en om ervoor te zorgen dat medewerkers gezond blijven, is het belangrijk inzicht te krijgen in hun stemmingen en drijfveren. Niet één keer per jaar met een tijdrovend en inefficiënt medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), maar continu. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees hier waarom het jaarlijkse mto onvoldoende feedback oplevert.

2DAYSMOOD wordt aangeraden door

Victor Lipman
Author & Executive Coach, Howling Wolf
And publishes on Forbes and Psychology Today


“In mijn ervaring is het chronisch tekort aan feedback een grote tekortkoming in management. Innovatieve systemen zoals 2DAYSMOOD kunnen een positief effect hebben op organisaties.”

Wekelijkse 15 seconden survey

Onze realtime 15 seconden survey helpt organisaties bij het verzamelen van feedback over de tevredenheid van hun medewerkers. Met een antwoordpercentage van 75% biedt de anonieme survey zeer betrouwbare feedback en is onze innovatieve methode een goed alternatief voor jaarlijkse enquêtes. De data-gedreven werkwijze van 2DAYSMOOD maakt het managen van medewerkerstevredenheid makkelijker, leuker én effectiever.

Plan een gratis demo, of download onze brochure en lees hier meer over onze wekelijkse 15 seconden survey en ons slimme HR dashboard.

Realtime medewerkerstevredenheid meten

Contact met onze expert

Dit is Martin Meulenkamp, onze HR en medewerkerstevredenheid expert. “Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden over medewerkerstevredenheid. Ik zet graag mijn ervaring in om je te helpen aan een treffende duurzame oplossing. Inzicht door onze 15 seconden survey helpt daarbij!”

Martin-Meulenkamp-2DAYSMOOD

Martin Meulenkamp
martin@2daysmood.nl
+31 6 55 81 33 21

Een einde aan het wollige imago van werkgeluk

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat geluk op het werk meetbaar is, met stemming als belangrijke indicator.

 

Lees blog

Hoe herken je medewerkers tevredenheid in jouw organisatie?

Hoe ontevreden, tevreden of bevlogen jouw medewerkers zijn kan een enorme impact hebben op de werksfeer en prestaties in je organisatie. Laat me je voorstellen aan drie medewerkers die ook in jouw organisatie rond zullen lopen.

Lees blog

Demo aanvragen

*Let op, we maken de afspraak telefonisch definitief