Medewerkerstevredenheid meten

Waarom tevredenheid meten?

Hoe voelen jouw medewerkers zich op de werkvloer? Is er een hoge mate van stress of juist energie en betrokkenheid? Om getalenteerd personeel en presterende teams vast te houden, is het belangrijk inzicht te krijgen in hun stemmingen en drijfveren.

Niet één keer per jaar in een tijdrovend medewerkerstevredenheidsonderzoek, maar continu. Onze realtime meting met 75% antwoordpercentage helpt daarbij.

Innovatieve methode voor feedback


“In mijn ervaring is het chronisch tekort aan feedback een grote tekortkoming in management. Innovatieve systemen zoals 2DAYSMOOD kunnen een positief effect hebben op organisaties.”

Victor Lipman
Author & Executive Coach, Howling Wolf

Realtime medewerkerstevredenheid meten

Contact met onze expert

Dit is Martin Meulenkamp, onze HR en medewerkerstevredenheid expert. “Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden over medewerkerstevredenheid. Ik zet graag mijn ervaring in om je te helpen aan een treffende duurzame oplossing. Inzicht door onze 15 seconden survey helpt daarbij!”

Martin-Meulenkamp-2DAYSMOOD

Martin Meulenkamp
martin@2daysmood.nl
+31 6 55 81 33 21

Een einde aan het wollige imago van werkgeluk

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat geluk op het werk meetbaar is, met stemming als belangrijke indicator.

 

Lees blog

Hoe herken je medewerkers tevredenheid in jouw organisatie?

Hoe ontevreden, tevreden of bevlogen jouw medewerkers zijn kan een enorme impact hebben op de werksfeer en prestaties in je organisatie. Laat me je voorstellen aan drie medewerkers die ook in jouw organisatie rond zullen lopen.

Lees blog

Demo aanvragen

*Let op, we maken de afspraak telefonisch definitief