2DAYSMOOD Klantverhalen

Werkgeluk verhogen, ambassadeurs creëren, stress verlagen en personeelskosten voorkomen? Lees hier hoe we 3 van onze klanten hebben geholpen bij het creëren van een betere werkomgeving. Wil jij meer best practices van 2DAYSMOOD klanten lezen? Download dan de gratis handout!

Het verhaal van Tempo-Team

Bewustwording managers zorgt voor stijging werkgeluk.

 

Hoe 2DAYSMOOD werkgeluk hielp verhogen van 66% naar 80%.
8 Management trainees van wervingsbureau Tempo-Team (Randstad Groep Nederland) vonden het nodig tijd om vanuit hun organisatie aandacht te schenken aan het geluk van medewerkers. Vanuit intrinsieke motivatie en passie werd het hun missie om het werkgeluk op de strategische agenda van het bestuur te zetten. Ze waren vastberaden om onder andere de bevlogenheid van hun collega’s en teams positief te beïnvloeden. Dus, samen met 2DAYSMOOD gingen ze op zoek naar de gouden formule om werkgeluk te vergroten, via een experiment van interventies.

Het verhaal van een technologiebedrijf

Versterkte interne reputatie via de employee Net Promotor Score

 

Hoe 2DAYSMOOD de eNPS hielp verbeteren van -80 naar -11!
Bij een technologiebedrijf (84 medewerkers) dat net was gestart met 2DAYSMOOD, liet de nulmeting van betrokkenheid helaas zeer slechte resultaten zien. Het bedrijf bleek een algemene eNPS (employee Net Promotor Score) van -28 te hebben. Eén afdeling scoorde zelfs een waarde van -80 als eNPS. Dit betekent dat 80% van de medewerkers detractors waren! (Zij zouden hun bedrijf NIET aan anderen aanraden als werkgever.) De directeur besloot dat dit zo niet langer kon en er iets moest veranderen.

Het verhaal van Soltegro

Gelukkige ambassadeurs in een Nederlands IT-bedrijf

 

Hoe 2DAYSMOOD bijdroeg aan een stijging van werkgeluk van 72% naar 77%!
Omdat het Nederlandse IT-bedrijf Soltegro (45 medewerkers) de afgelopen jaren voortdurend groeide, begon de CEO van het bedrijf het inzicht in de tevredenheid van zijn medewerkers te verliezen. Om toch te blijven weten hoe het met zijn medewerkers en de werksfeer gesteld was, besloot hij het motto van zijn bedrijf – Simplify Complexity – te volgen, en ging aan de slag met de realtime meetmethode van 2DAYSMOOD.

Hoe kun jij 2DAYSMOOD inzetten?

Denk aan stressniveaus monitoren, medewerkersbetrokkenheid meten, ontevredenheid detecteren, de employee Net Promotor Score berekenen en werkgeluk stimuleren door E-learning. We laten je graag alles zien!

Je kunt gebruik maken van onze supersnelle online enquête, wekelijkse rapportages en realtime analyse dashboards. Zo creëer je jouw gewenste feedback loop op persoonlijk, team-, afdeling- en organisatieniveau.

Vrijblijvend onze werkgeluk experts en klanten ontmoeten?

Neem deel aan een van onze (online) inspiratiesessies!