2DAYSMOOD

Floreren door werkplezier!

Mensen en werkplezier staan centraal bij 2DAYSMOOD, en slimme technologie kan daar aan bijdragen. Daarom motiveren we (HR) directeuren, teamleiders en medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen voor de sfeer op het werk, door te luisteren naar elkaar én data.

Onze missie, aanvullende kwaliteiten, en gedeelde passie voor HR, IT en ondernemerschap, maken ons een enthousiast en effectief team!

circle-section

”Wij helpen werkgevers bij het creëren van de meest positieve en productieve cultuur. Eenvoudig, data-gedreven en mensgericht!”

Teamleden & partners

Emoties en drijfveren zijn aanstekelijk! Zo verbinden wij talentvolle teamleden en deskundige partners aan onze missie om werkgeluk en goed werkgeverschap te verspreiden over de hele wereld. Sluit jij je hierbij aan?

Laten we kennismaken!

 

Ontmoet ons team vol energie en kennis.

Met partners helpen we je van data naar daden.

telefoon, 2daysmood

Het verhaal van 2DAYSMOOD

Jan Pronk, CTO, is de trotse oprichter van 2DAYSMOOD. Sinds 2016 zijn hij en Martin Meulenkamp samen managing partners van een  team van (nu) 12 personen. Jan vertelt hoe uit een bron van frustratie toch mooie dingen kunnen ontstaan!

“In 2015 werkte ik in een Nederlandse vestiging van een grote multinational.  Om kosten te besparen besloot het bedrijf de koffiemachines en planten weg te halen, en ik maakte mee wat de impact daarvan was… Een ondoordacht, rampzalig experiment van mijn toenmalige CEO. De hel brak los, mensen werden boos en een aantal verliet zelfs het bedrijf. Het bestuur was gefocused op de verkeerde KPI’s. De stemming van medewerkers, hun tevredenheid of stress werden genegeerd in beslissingen.

En het jaarlijkse medewerkersonderzoek was beslist geen middel om dit op te lossen. Zo werd onze eenvoudige, snelle en leuke stemmingsmeting geboren. Die is nu geëvolueerd naar een realtime meetmethode voor werkgeluk en betrokkenheid!”

Bekijk de demo!

Wij krijgen dingen voor elkaar

Als teamspelers delen wij continu kennis, uitdaging en plezier. Iedereen kan werken vanuit zijn of haar talent. We staan voor elkaar klaar, zodat we samen onze doelen bereiken. Als innovators zijn we flexibel, luisteren we en zijn we nieuwsgierig. Als ondernemers zijn we proactief, denken we in oplossingen en krijgen we dingen voor elkaar.

als een positieve familie

Een werkomgeving waarin iedereen zich thuis, vertrouwd en gerespecteerd voelt vinden wij belangrijk. We zijn onszelf en waarderen elkaars mening. We stimuleren elkaar om te presteren, mét een aanstekelijke glimlach. Diezelfde persoonlijke interactie hebben we met klanten en partners. Zo creëren we win-win-situaties!

en delen de winst met de wereld!

De meeste innovatieve organisaties weten het al… Werkgeluk is Winst! En wij bieden oplossingen waarmee iedere leider effectieve teams en een cultuur vol gelukkige medewerkers kan creëren. Met onze strategische partners en klanten zetten we ons in voor duurzame positieve verandering. De wereld kan wel wat meer geluk gebruiken!

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin