Floreren door werkplezier!

Mensen en werkplezier staan centraal bij 2DAYSMOOD, maar dat betekent niet dat slimme technologie daar niet aan kan bijdragen. Daarom motiveren we (HR) directeuren, teamleiders en medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen voor de sfeer op het werk, door te luisteren naar elkaar én naar data.

Onze missie, aanvullende talenten, en gedeelde passie voor HR, IT en ondernemerschap, maken ons een enthousiast en effectief team!

Over ons    Team    Locatie   Partners

”Wij helpen werkgevers bij het creëren van de meest positieve en productieve cultuur. Eenvoudig, data-gedreven en mensgericht!”

Het verhaal van 2DAYSMOOD

Jan Pronk, CTO, is de trotse oprichter van 2DAYSMOOD. Sinds 2016 zijn hij en Martin Meulenkamp samen managing partners van een  team van (nu) 12 personen. Jan vertelt hoe uit een bron van frustratie toch mooie dingen kunnen ontstaan!

“In 2015 werkte ik in een Nederlandse vestiging van een grote multinational.  Om kosten te besparen besloot het bedrijf de koffiemachines en planten weg te halen, en ik maakte mee wat de impact daarvan was… Een ondoordacht, rampzalig experiment van mijn toenmalige CEO. De hel brak los, mensen werden boos en een aantal verliet zelfs het bedrijf. Het bestuur was gefocused op de verkeerde KPI’s. De stemming van medewerkers, hun tevredenheid of stress werden genegeerd in beslissingen.

En het jaarlijkse medewerkersonderzoek was beslist geen middel om dit op te lossen. Zo werd onze eenvoudige, snelle en leuke stemmingsmeting geboren. Die is nu geëvolueerd naar een realtime meetmethode voor werkgeluk en betrokkenheid!”

Wij werken vanuit waarden

Wij krijgen dingen voor elkaar

Als teamspelers delen wij continu kennis, uitdagingen en plezier. Iedereen kan werken vanuit zij of haar talent. We staan voor elkaar klaar, zodat we samen onze doelen bereiken. Als innovators zijn we flexibel, luisteren we en zijn we nieuwsgierig. Als ondernemers zijn we proactief, denken we in oplossingen en krijgen we dingen voor elkaar.

als een Positieve Familie

Een werkomgeving waarin iedereen zich thuis, vertrouwd en gerespecteerd voelt vinden wij belangrijk. We zijn onszelf en waarderen elkaars mening. We stimuleren elkaar om te presteren, mét een aanstekelijke glimlach. Diezelfde persoonlijke interactie hebben we met klanten en partners. Zo creëren we win-win-situaties!

en delen de Winst met de Wereld!

De meeste innovatieve organisaties weten het al… Werkgeluk is Winst! En wij bieden oplossingen waarmee iedere leider effectieve teams en een cultuur vol gelukkige medewerkers kan creëren. Met onze strategische partners en klanten zetten we ons in voor duurzame positieve verandering. De wereld kan wel wat meer geluk gebruiken!

En hier live aan het werk!

Wil je kennismaken of meer informatie?

Kom langs of neem contact op met een van de teamleden!