Vacatures & Stages

Kun jij je een betere werkplek voorstellen dan een hecht innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in werkplezier? Wij ook niet!

Marketing & Social Media Manager

Meewerkstage/Zomerstage

Ben jij klaar voor meer verantwoordelijk? Écht impact maken met jouw expertise en creativiteit? En krijg je ook nog eens energie van andere mensen blij maken? Bij 2DAYSMOOD gunnen we jou die kans; om werkervaring op te doen als junior Marketing & Social Media Manager.

Communicatie & E-learning Specialist

Meewerkstage/Zomerstage

Als je jouw online doelgroep iets wil leren of een gedragsverandering teweeg wil brengen? Dan is tactische en creatieve communicatie essentieel. Heb jij die skills in huis om écht impact te maken bij de gebruikers van onze Employee Happiness tool en E-learning omgeving?

Vacature Sales Executive

Hey sales talent, wij zijn op zoek naar jou! Wij bieden jou een geweldige kans om positieve verandering te bewerkstelligen bij organisaties wereldwijd. Daarnaast kun je met een centrale rol in ons toegewijde team, veel impact maken op onze snelgroeiende onderneming.

IT Data Expert

Afstudeerstage/Meewerkstage

Lijkt het jou gaaf om tijdens je stage diep in database optimalisatie te duiken? Wij zijn als innovatieve IT startup flink internationaal aan het groeien! Onze databases zijn toe aan een nieuwe structuur. Heb jij die skills in huis om deze verbetering voor ons te onderzoeken én implementeren?

IT App Ontwikkelaar

Afstudeeropdracht

Onze Employee Happiness tool wordt door steeds meer internationale organisaties gebruikt. We willen dat zij hier zo snel, simpel en effectief mogelijk mee aan de slag kunnen. Dus heb jij de skills in huis om onze tool te koppelen aan Slack? Kom dan in ons hechte team werkervaring opdoen!