Vacatures & Stages

Kun jij je een betere werkplek voorstellen dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkplezier? Wij ook niet!

Vacature Junior Content Creator

Lijkt het jou wat om jouw kwalitatieve schrijf-, design- en creatietalent in te zetten voor het verspreiden van ‘Employee Happiness’ over de hele wereld? Dan zit je bij ons innovatieve jonge bedrijf helemaal op je plek. Met jouw creatieve en originele ideeën gaan wij ons online imago verder professionaliseren.

Vacature Sales Executive

Hey sales talent, wij zijn op zoek naar jou! Wij bieden jou een geweldige kans om positieve verandering te bewerkstelligen bij organisaties wereldwijd. Daarnaast kun je met een centrale rol in ons toegewijde team, veel impact maken op onze snelgroeiende onderneming.

Stage Comm & Media

Zowel interne als externe communicatie staat hoog op de agenda bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verspreiden van Employee Happiness! Bij deze all-round stage ga je aan de slag met het ontwikkelen van informatieve content voor gebruikers van onze tool.

Stage Data Analytics

Zit er een verschil tussen hoe millenials en baby boomers zich betrokken voelen op werk? Voelen nieuwe werknemers meer stress dan andere? En wat voor invloed hebben stemmingen op de belangrijkste prestatie aanwijzers in organisaties? Ben jij ook geïnteresseerd in deze vragen dan zoeken wij jou!