Onze Vacatures en Stages

Kan jij je een betere stageplek bedenken dan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in bevlogenheid en geluk? Wij niet! Bekijk onze vacatures hieronder. Horen we snel van jou?

Vacature Sales Executive

*New!

Hey sales talent, wij zijn op zoek naar jou! Wij bieden jou een geweldige kans om positieve verandering te bewerkstelligen bij organisaties wereldwijd. Daarnaast kun je met een centrale rol in ons toegewijde team, veel impact maken op onze snelgroeiende onderneming.

Stage Data Analytics

*New!

Zit er een verschil tussen hoe millenials en baby boomers zich betrokken voelen op werk? Voelen nieuwe werknemers meer stress dan andere? En wat voor invloed hebben stemmingen op de belangrijkste prestatie aanwijzers in organisaties? Ben jij ook geïnteresseerd in deze vragen dan zoeken wij jou!

Stage Comm & Media

*NEW! Start in februari 2019

Zowel interne als externe communicatie staat hoog op de agenda bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verspreiden van Employee Happiness! Bij deze all-round stage ga je aan de slag met het ontwikkelen van informatieve content voor gebruikers van onze tool.

Stage Bedrijfskunde

*New!

Wij zijn op zoek naar een student met een diepe interesse in organisatiecultuur en organisatieverandering. Je zult de content ontwikkelen voor een nieuwe survey module die de cultuur van een organisatie kan ontgronden en de invloed van organisatieveranderingen op de cultuur, stemmingen…