2DAYSMOOD
mto-3.0-medewerkerstevredenheid-meten-2DAYSMOOD

Gegevensbescherming en informatiebeveiliging bij 2DAYSMOOD

2DAYSMOOD stelt alles in het werk om de informatiebeveiliging te borgen. Denk hierbij aan vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de softwaretool en daarbij aan het beschermen van gegevens van  klanten en medewerkers. Dit gebeurt o.a. door middel van:
  • ISO/IEC 27001:2013 certificatie
  • AVG compliance
  • Regelmatige audits door gerenommeerde derde partijen.
circle-section

Compliance en certificering

2DAYSMOOD is gecertificeerd volgens ISO/IEC 27001:2013, wereldwijd erkend als de toonaangevende standaard voor informatiebeveiligingsmanagementsystemen (ISMS).

2DAYSMOOD voldoet aan de AVG en behandelt alle persoonsgegevens in overeenstemming met de meest recente EU-wetgeving.

Wij werken samen met toonaangevende beveiligingsbedrijven om regelmatig penetratietests uit te voeren en de wetgeving te toetsen.

Veelgestelde vragen

Is de enquête anoniem?

De softwaretool slaat de gegevens anoniem op. De gegevens worden verwerkt en beschikbaar gesteld voor analyse. De gegevens zullen nooit tot één individu herleidbaar zijn. Er moeten ten minste vijf werknemers in een groep zijn voor analyse. Uw gegevens worden echter wel bij elkaar gehouden voor uw persoonlijke dashboard. Let op: wij kunnen niet garanderen dat open antwoorden niet herleidbaar zijn tot een gebruiker door taalgebruik of verwijzingen.

Waar worden de gegevens opgeslagen?

De gegevens van EU-klanten worden standaard opgeslagen in het Europese datacentrum. De gegevens van Amerikaanse klanten worden in de VS opgeslagen. De derde optie is het datacenter in Singapore. Een private cloud en andere opties zijn bespreekbaar.

Welke privé-gegevens van werknemers zijn vereist voor het gebruik van de software tool 2DAYSMOOD?

2DAYSMOOD vraagt alleen om een email adres voor de basis functionaliteit. Klanten kiezen er vaak voor om demografische gegevens op te nemen in het platform, zoals afdeling, leeftijd en functietitel.

Maakt 2DAYSMOOD gebruik van derden?

Ja, bekijk hier onze lijst van subverwerkers.

Wij stellen alles in het werk om de veiligheid van onze informatie, systemen en diensten te waarborgen. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met [email protected].