2DAYSMOOD
2DAYSMOOD_medewerkerstevredenheidsonderzoek-realtime-inzicht-2

Realtime inzicht in de gezondheid van je organisatie

Stel de juiste vraag op het juiste moment en creëer positieve trends.
  • Meet simpel, flexibel en plezierig
  • Data-gedreven en wetenschappelijk onderbouwd verbeteren
  • Gebruikt door 20.000+ meest vooruitstrevende managers
circle-section
2dm web features macbook+phone-1

De 15-seconden-medewerkersenquête

Anoniem feedback geven

Snel, simpel en veilig voor de medewerker; onmisbaar voor de data-gedreven manager!

Gericht meten
Meet een onderwerp als Thuiswerken, Waardering of eNPS gericht of doe een nulmeting om te ontdekken wat prioriteit heeft.

Efficiënt
Bepaal de frequentie en doorlooptijd of laat het systeem helpen om zo efficiënt mogelijk te meten wat je exact nodig hebt.

Features

Creëer een positieve werkcultuur met feedback en inzicht.

Een positieve werksfeer begint met medewerkersfeedback en people analytics. Daarom helpen we je met het verzamelen van feedback en de doorvertaling naar uitgebreide data in heldere en toegankelijke rapportages. Deze inzichten helpen je effectief te sturen en te zorgen voor een betrokken en gelukkig team, wat uiteindelijk de productiviteit en bedrijfsprestaties versterkt.

Track je KPI’s als ziekteverzuim en verloop

Effectief ziekteverzuim en personeelsverloop bijhouden was nog nooit zo eenvoudig. Met onze geavanceerde tools en inzichtelijke rapporten kan je proactief stappen ondernemen om je team te ondersteunen en te behouden.

Bespaar tijd en geld door beter te begrijpen aan welke knoppen je moet draaien en welke werkgelukdrijfveren verbeterd kunnen worden.

KPI verzuim en verloop meten

Volg de trends in data

Bekijk de trends in data nu in één oogopslag via het dashboard. Zie realtime hoe je team zich voelt en welke trend zich voordoet. Stel je eigen vragen, voeg notities en acties toe, vergelijk teams en bekijk de benchmark voor jouw industrie.

De tool biedt gerichte aanbevelingen op bedrijfs-, team- en persoonlijk niveau om efficiënt gerichte acties te ondernemen.

Koppel acties en notities aan de data

Krijg duidelijk te zien wat de impact is van de activiteiten en gebeurtenissen op het werkgeluk van jouw afdeling of team. Voeg acties en notities zelf toe of gebruik onze aanbevelingen.

De effectiviteit en impact van acties kun je nu makkelijk monitoren, herleiden en verbeteren voor een volgende keer. Zo weet je of jouw acties en stappen succesvol zijn en hoe het team zich daarbij voelt.

2dm-web-features-benchmark-visual-2

Van data naar actie

Het uitgebreide educatie platform bij 2DAYSMOOD biedt waardevolle achtergrondinformatie, praktische handleidingen en inspirerende opdrachten om optimaal gebruik te maken van je verzamelde data.

Ga van inzicht naar actie met tips, video's en kennisartikelen voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

2dm-web-features-acties-visual-1

Integraties

Ontdek 2DAYSMOOD's eenvoud en integraties! Medewerkers kunnen snel via Slack en Microsoft Teams vragen beantwoorden en rapportages inzien, én we integreren naadloos met HR-systemen zoals SD Worx, Workday en AFAS.

Je gegevens zijn volledig anoniem en we handhaven strenge beveiligingsnormen, zoals ISO-certificering en regelmatige pentests door Capgemini.

Meer informatie

Stimuleer persoonlijk leiderschap

Met het persoonlijke dashboard krijgt elke medewerker inzicht in hun eigen stemming, waardoor persoonlijk leiderschap, bewustwording en positieve verandering gestimuleerd worden. Beheer je werkplezier en stressniveau voor een gezondere en gelukkigere werkomgeving. 

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Modules

Ontdek het volledige potentieel met de krachtige modules!

Met 2DAYSMOOD-softwaretool kun je op een makkelijke manier de hele medewerkers-journey meten en verbeteren. Van Onboarding tot Offboarding. Met een paar klikken is je platform ingeregeld. Start bijvoorbeeld met een Nulmeting, volg op met een Mood-pulsemeting en kies uit verschillende thema-modules om specifieke aspecten zoals Cultuurwaarden, Werkdruk of Psychologische Veiligheid aan te pakken.

Stemming meten

De stemmingsmodule biedt inzicht om snel en eenvoudig te achterhalen hoe je medewerkers zich voelen en waarom. Het maakt gebruik van een stemmingswiel met emoties om medewerkers te helpen hun gevoelens uit te drukken en biedt aanpasbare of open vragen naar keuze.

Ook de frequentie van de stemmingsenquête is zelf te bepalen. Het bespreken van de resultaten helpt de teamverbondenheid te vergroten en verbetert de samenwerking. 

2dm web home phone & macbook

Nulmeting

De nulmeting is een innovatieve manier om een MTO uit te voeren. Het geeft direct inzicht op welke thema's je moet focussen om het werkgeluk binnen jouw organisatie te verbeteren.

De nulmeting geeft een blauwdruk van jullie organisatiecultuur en geeft uitgebreid inzicht in de 15 wetenschappelijk bewezen drijfveren van medewerkerstevredenheid en medewerkersbetrokkenheid, inclusief de Net Promotor Score.

2dm-web-features-heatmap-visual

Employee Net Promotor Score

De eNPS module biedt helder inzicht in de pluspunten en ontwikkelpunten van je organisatie en hoe je medewerkers kan aantrekken én behouden!

De module biedt een ideaal meetinstrument om de  Employee Net Promotor Score (eNPS) te bepalen. Dit geeft een snelle indicatie van de medewerkerstevredenheid, het ambassadeurschap van je medewerkers en maakt het mogelijk om je werkgeversmerk te vergelijken met andere bedrijven.

2dm-web-features-benchmark-visual-2

Meet gericht en efficiënt

De tool biedt verschillende verdiepende vragenlijsten over de overkoepelende onderwerpen Mensen, Organisatie, Werk en Welzijn. Daarnaast kan je kiezen uit verschillende onderwerpen zoals de On- en Offboarding, 360 graden feedback, Cultuurwaarden, Werkdruk, Agile werken, Duurzame inzetbaarheid, Hybride werken en Ziekteverzuim.

Met de wetenschappelijk bewezen vragenlijsten verzamel je gericht en efficiënte waardevolle feedback om mee aan te slag te gaan. Hiernaast is er ook de optie om de vragenlijst op maat naar eigen wens in te richten.

2dm web features eigen vragen visual

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin