Stress, werkgeluk, tevredenheid en betrokkenheid
meten en verbeteren in 15 seconden per week?

Plan een gratis demo!

2DAYSMOOD helpt organisaties beter
presteren door gelukkige medewerkers

Zowel onderzoek als praktijk wijzen uit dat gelukkige en betrokken medewerkers een bron zijn van hogere productiviteit, betere bedrijfsprestaties, meer tevreden klanten, minder burn-outs, lager personeelsverloop en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

2DAYSMOOD is dé innovatieve, effectieve en leuke methode om betrokkenheid en geluk op het werk te meten en verbeteren. Géén momentopname zoals een traditioneel medewerkerstevredenheidsonderzoek. Maar een data-gedreven, continue aanpak met een hoog antwoordpercentage.

Onze tool verstuurt wekelijks een anonieme 15 seconden survey naar medewerkers per mail of app. Zo wordt er data verzameld over hun stemmingen en drijfveren van betrokkenheid. De feedback kun je analyseren in realtime.

In de onze online dashboards vind je onder andere trends, stemmingspercentages, heatmaps om specifieke probleemgebieden te belichten en een eNPS score om te meten hoe enthousiast jouw medewerkers zijn over de organisatie. Ook ontvangen teams een wekelijks stemmingsrapport met tips van onze organisatiepsycholoog en HR expert.

Nieuwsgierig naar de andere functionaliteiten in onze tool? Vraag een demo, brochure of offerte aan!

Plan een live demo

*Let op, we maken de afspraak telefonisch definitief

Bekijk hoe onze HR tool werkt

We vertellen je graag meer over onze complete aanpak, unieke features en prijzen tijdens een live demo.