Ontdek hoe onze Realtime Meetmethode je Medewerkers en Bedrijf kan helpen!

Wij houden het leuk en simpel, zodat jij data-gedreven actie kunt ondernemen om werkplezier en bedrijfsresultaten te verhogen.

 • Meet continu stemming, tevredenheid en betrokkenheid
 • Krijg realtime (team)data over stress, werkgeluk en de oorzaken
 • Verbeter 15 factoren van betrokkenheid: leiderschap, waardering, …

Een innovatieve oplossing voor de best mogelijke werksfeer!

Een van onze product experts leidt je graag door het gehele realtime 2DAYSMOOD platform, via een video call of persoonlijk gesprek. Na deze demo ken jij alle voordelen van onze meetmethode en weet jij hoe je stemming en tevredenheid kunt meten en verbeteren met de 15 seconden enquête. Denk aan:

 • Nulmeting van werkplezier en betrokkenheid inzetten
 • Employee Net Promotor Score herhaaldelijk meten
 • Continu medewerkerstevredenheid en oorzaken identificeren
 • Stress en werkgeluk analyseren op team- en organisatieniveau
 • Vitaliteit en prestaties verbeteren via wekelijkse rapportages
 • Persoonlijk leiderschap stimuleren met actie- en kennisplatform
 • … en nog veel meer!

Vul het formulier in of vraag een brochure of team meting aan!

Plan gratis demo!

 • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  (We maken de afspraak telefonisch definitief)
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

2DAYSMOOD wordt aangeraden door

Victor Lipman
Author & Executive Coach, Howling Wolf
And publishes on Forbes and Psychology Today


“In mijn ervaring is het chronisch tekort aan feedback een grote tekortkoming in management. Innovatieve systemen zoals 2DAYSMOOD kunnen een positief effect hebben op organisaties.”

Waarom betrokkenheid en tevredenheid meten?

Zowel onderzoek als praktijk wijzen uit dat gelukkige en betrokken medewerkers een bron zijn van hogere productiviteit, betere bedrijfsprestaties, meer tevreden klanten, minder burn-outs, lager personeelsverloop en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

2DAYSMOOD is dé innovatieve, effectieve en leuke methode om betrokkenheid en geluk op het werk te meten en verbeteren. Géén momentopname zoals een traditioneel medewerkerstevredenheidsonderzoek. Maar een data-gedreven, continue aanpak met een antwoordpercentage van gemiddeld 70%.

15 Seconden enquête

Onze tool verstuurt wekelijks een anonieme 15 seconden survey naar medewerkers per mail of app. Zo wordt er data verzameld over hun stemmingen en drijfveren van betrokkenheid. De feedback kun je analyseren in realtime.

In onze online dashboards vind je onder andere trends, stemmingspercentages, heatmaps om specifieke probleemgebieden te belichten en een eNPS score om te meten hoe enthousiast jouw medewerkers zijn over de organisatie. Ook hebben teams toegang tot een wekelijks stemmingsrapport en E-learning platform met kennis en direct op te volgen tips van onze organisatiepsycholoog!

Werkt jouw team of organisatie ook thuis?

Start gratis met onze nieuwe crisis monitor. Deze wetenschappelijk onderbouwde tool biedt continu inzicht om met je medewerkers sterker uit deze crisis te komen!