2DAYSMOOD
2daysmood-onze-aanpak-MTO

Wetenschap als basis, werkgeluk als winst

Kennis- en datagedreven verbeteren

Verzamel efficiënt de juiste gegevens, begrijp de inzichten en onderneem actie om het geluk en de betrokkenheid van je medewerkers te verbeteren met wetenschappelijk onderbouwde oplossingen van 2DAYSMOOD. Gebruik het Employee Happiness Model als basis voor werkgeluk!

circle-section

Employement lifetime measurement

Ons wetenschappelijk model

De belangrijkste pijlers in onze methodologie zijn het Russels Circumplex model en het Employee Happiness Model. Met het Russels Circumplex model meten we de stemming en stress in de organisatie. Het Employee Happiness Model meet achterliggende redenen van stemming maar ook de tevredenheid en engagement. Het Employee Happiness Model vindt haar wetenschappelijke basis in de Job Demands-Resources theorie (Bakker & Demerouti, 2006) en in de motivatie theorie van Herzberg. Hiernaast worden alle drijfveren onderbouwd in verschillende wetenschappelijke onderzoeken rondom werkgeluk, verloop, en verzuim.

 

4 dimensies die werkgeluk bepalen

Met het Russels Circumplex model meten we de stemming en stress in de organisatie. 2DAYSMOOD kan een positieve bijdrage leveren aan organisaties via de continue stemmingsmeting. Met onze oplossing krijg je op teamniveau waardevolle data over de stemming van medewerkers en de onderliggende redenen. Medewerkers geven hun feedback 100% anoniem, in 15 seconden en met een leuke afsluiting.

Bekijk hoe het werkt

Russels circumplex model

15  universele factoren van betrokkenheid en werkgeluk.

2DAYSMOOD heeft samen met Universiteit Utrecht onderzoek gedaan naar de universele factoren die bijdragen aan medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk. Vanuit onze vindingen ontwikkelden we het Employee Happiness Model® dat bestaat uit 15 meetbare drijfveren.

Betrokken en gelukkige medewerkers zijn een gouden formule voor een succesvolle organisatie. Zij werken met aanstekelijke energie en productiviteit, en zorgen voor blije klanten! Maar hoe maak je medewerkers meer betrokken? Met het Employee Happiness Model en onze snelle meetmethode kun je data-gedreven aan de slag.

Lees meer

2DAYSMOOD-Employee-Happiness-Model-NL
25+ jaar onderzoek

Ons model is gebaseerd op 25+ jaar onderzoek in zowel Nederland als buitenland. Onder andere in samenwerking met de universiteit van Utrecht.

20+ landen

2DAYSMOOD wordt wereldwijd gebruikt door multinationals en midden en klein bedrijf. Het is beschikbaar in 12 talen.

2.500.000 antwoorden

Het model is inmiddels getoetst door middel van 2.5 miljoen antwoorden.

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin