2DAYSMOOD

Uit je waardering, start met complimenteren

Elk jaar op 1 maart is het de Wereldcomplimentendag. Deze dag staat in het teken van oprechte aandacht en het uiten van je waardering. Uit onderzoek is gebleken dat maar 31% van de werkgevers te weinig complimenten geeft. Zonde!
Want wanneer werknemers zich gewaardeerd voelen, zijn ze gemotiveerder en leveren ze betere prestaties. Erkenning en waardering zijn een van de belangrijkste drijfveren van werknemers en zorgen voor meer werkplezier. Download hieronder gratis onze compliment kaarten voor waardering op werk en motiveer je medewerkers en collega's. 

Complimenten zijn niet alleen waardevol in de relatie tussen manager en werknemer, maar ook in de relatie tussen collega’s onderling. Het complimenteren van een collega versterkt de teamgeest en verbetert de samenwerking. Op deze manier zorgt een simpel compliment al voor een positieve werkcultuur en het behouden van werknemers. Maak het beeldend en gebruik onze compliment kaarten voor waardering op werk!

Aan de slag: geef een compliment

  • Klik op de afbeelding hieronder om je kaart te downloaden.
  • Offline - Print de kaart uit, schrijf er een leuke persoonlijke tekst bij en plaats het op het bureau van de collega of medewerker die je zo waardeert.
  • Online - Download de kaart en stuur deze per mail naar je favoriete collega's.
  • Lees ook onze Kennisblog "Meer waardering met complimenten op het werk".

Waardeer je collega of medewerker

Compliment kaart - jij schittert https://2daysmood.com/wp-content/uploads/2DAYSMOOD-complimenten-kaart- wat ben je goed

Compliment kaart - blij

Maak het persoonlijk

Compliment kaart - jij bent geweldig ... 2DAYSMOOD complimenten vul zelf in-kaart (3)-min

complimentkaart - vul zelf in .