2DAYSMOOD

Topspeler 2023-2029 - Employee Engagement Software

De innovatieve methodiek van 2DAYSMOOD in het verbeteren van mentale gezondheid breekt grenzen! Onlangs ontving 2DAYSMOOD de prestigieuze erkenning van Topspeler 2023-2029 op het gebied van Employee Engagement Software door Digital Journal, een gerenommeerd internationaal nieuwsplatform. Deze erkenning weerspiegelt ons voortdurende streven om organisaties te ondersteunen in duurzaam goedwerkgeverschap om medewerkerswelzijn, werkgeluk en teamprestaties te verhogen.

Digital Journal, is sinds 1998 een onafhankelijke, bekroonde digitale mediapublicatie, met wereldwijd 1 miljoen maandelijkse lezers. Het mediaplatform baseert de erkenning op basis van het uitgebreide onderzoek dat door Industry Research is uitgevoerd, een onderzoeksbureau dat bedrijven middels grondige onderzoeksrapporten helpt in een goed geïnformeerde besluitvorming. In het onderzoek zijn uitgebreide marktanalyses van de Employee Engagement Software-markt meegenomen, waaronder analytische tools zoals de Porter's vijfkrachtenanalyse, SWOT-analyse en haalbaarheidsstudies.

Medewerkersfeedback in slechts 15 seconden

Het succes van 2DAYSMOOD is het resultaat van de innovatieve benadering van medewerkersbetrokkenheid. De 2DAYSMOOD-tool & service onderscheidt zich van andere Employee Engagement Software door het aanbieden van een simpele, plezierige en snelle enquête van slechts 15 seconden. De nadruk op anonimiteit stimuleert hierbij eerlijke medewerkersfeedback.
Met behulp van geavanceerde technologieën en data-analyse bieden wij organisaties de mogelijkheid om real-time inzicht te krijgen in de stemming en betrokkenheid van hun medewerkers. Dit stelt bedrijven in staat om tijdig te reageren op de behoeften en zorgen van hun personeel, wat leidt tot een hogere tevredenheid, betrokkenheid en productiviteit op de werkvloer.

Werkgeluk duurzaam meten, monitoren en verbeteren

De Employee Engagement Software-markt blijft groeien en 2DAYSMOOD staat centraal in deze ontwikkeling. Onze wetenschappelijk onderbouwde SAAS-tool levert slimme inzichten op basis van het Employee Happiness Model en een schat aan gegevens (+10 miljoen datapunten). Deze HR/werkgeluk-data worden gebruikt om patronen in de emoties van medewerkers te identificeren en organisaties advies te bieden voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in organisaties. Hiermee sluit 2DAYSMOOD naadloos aan bij maar liefst een kwart van de Sustainable Development Goals (SDG's) die gericht zijn op welzijn, sociale impact en mensen.

Indrukwekkende groei en internationale erkenning

2DAYSMOOD heeft van meet af aan grote ambities om het werkgeluk binnen organisaties te verhogen. Nu al hebben zij een aanzienlijke internationale klantenkring en een kantoor in de Verenigde Staten. Naast de genoemde erkenning van topspeler in de markt, behoren wij ook tot de selectie van Nederlandse bedrijven die zich mag presenteren op 's werelds grootste Techbeurs in Las Vegas in januari 2024, Consumer Electronic Show (CES)!
Daarbovenop is 2DAYSMOOD als spreker en standhouder aanwezig op het Duurzaamheidscongres in november in Den Bosch. Mede vanwege de toenemende aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in de zakelijke wereld. Dit sluit goed aan bij de behoeften van publieke en private organisaties die 2DAYSMOOD bedient, van overheidsinstanties tot accountskantoren en van ziekenhuizen tot productiebedrijven.

Gelukkige medewerkers leveren betere bedrijfsprestaties

"Wij zijn vereerd om te worden erkend als een Topspeler die innovatief het onderscheid maakt binnen organisaties, zegt Martin Meulenkamp, Managing Partner en HR-expert bij 2DAYSMOOD. "Ons doel is om de medewerkersbehoeften eenvoudig inzichtelijk te maken en organisaties handvaten aan te reiken om datagedreven efficiënte verbeteringen door te voeren op de werkvloer. Deze erkenning bevestigt dat we onze jarenlange ervaring en kennis in organisatieontwikkeling goed weten om te zetten naar een duurzame methode die heel goed werkbaar is voor organisaties."

* Bron: Industry Research Biz (2023, 11 Sept). Laatste Onderzoek over de Marktstudie van Employee Engagement Software, Belangrijke Spelers | Voorspelling 2023-2029, https://www.digitaljournal.com/pr/news/theexpresswire/latest-research-on-employee-engagement-software-market-survey-key-players-forecast-2023-2029

Ben je benieuwd hoe de 2DAYSMOOD-tool voor je kan werken of heb je een andere vraag? We geven je graag vrijblijvend een inkijkje in onze tool en helpen je graag verder.

Vrijblijvende demo aanvragen

robin gerritsen, 2daysmood
jeannette kool, 2daysmood
jeroen kuiper, 2daysmood
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD
rianne klemann, 2daysmood
jan herman, 2daysmood
emma sluman, 2daysmood
simon klopt, 2daysmood
ina haverhals, 2daysmood
inge beckers, 2daysmood

Tevreden medewerkers en tevreden klanten

Deze (HR) managers gebruiken 2DAYSMOOD en maken echt impact!

Hoe? Onze meetmethode is het vernieuwde MTO, namelijk sneller, simpeler en wetenschappelijk onderbouwd. Een continue bron van data waardoor je stap voor stap je (team)cultuur verbetert en het werkgeluk van medewerkers verhoogt. En dát is winstgevend voor je bedrijf!

jan herman, 2daysmood

Jan-Herman Hanskamp

HR directeur, Rotra Groep
”2DAYSMOOD is echt waardevol. Je kunt namelijk continu inzicht krijgen in je bedrijfscultuur, doelgericht feedback ophalen en trends inzien.”
emma sluman, 2daysmood

Emma Sluman

Projectleider duurzame inzetbaarheid, ProRail
“Nu we 2DAYSMOOD wekelijks inzetten, krijgen we meer grip op onze cultuur. Zoals de beleving van werkdruk en drijfveren van medewerkers.”
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD

Rita Blankenberg

HR Business Partner Digital, Gemeente Alphen a/d Rijn
“De look en feel is happy en de data is bruikbaar, zoals de continue feedback en uitsplitsing in teams. Kortom, je kunt gericht verbeteren.”
robin gerritsen, 2daysmood

Robin Gerritsen

Directeur Recruitment, Tempo-Team (Randstad)
“Ten eerste is het aantal gelukkige werknemers is in 5 maanden gestegen van 66% naar 80%. Ten tweede blijven we een positieve trend zien!”

Innovatieve Organisaties
Werken met 2DAYSMOOD

4,4 reviews
circle-section

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin