2DAYSMOOD

Early Metrics plaatst 2DAYSMOOD in top 30% innovatieve bedrijven!

2daysmood

Door: Mare Derks | april 29, 2020

Afgelopen maart feliciteerde het innovatieve ratingbureau Early Metrics ons bedrijf met een score 71-75 van in totaal 100. Dit betekent dat 2DAYSMOOD als vernieuwend HR tech bedrijf behoort tot de top 30% van inmiddels meer dan 3000 beoordeelde bedrijven wereldwijd.

De ratingschaal van Early Metrics is ontworpen om transparantie te bieden aan bedrijven, investeerders en ondernemers.

Early Metrics promoot de meest opwindende innovaties van morgen, en dat doen ze als volgt: “Onze eigen ratingmethodologie stelt ons in staat om het groeipotentieel van elke innovatieve onderneming nauwkeurig te evalueren. Ons model, gebaseerd op niet-financiële criteria, legt de nadruk op kwalitatieve data. Het is toepasbaar op elke branche en volwassenheidsniveau, van start tot groeifase. We richten ons op drie pijlers.”

  1. Het management team (vaardigheden en vermogen om hun groeiplan uit te voeren).
  2. Project en tech (businessmodel, positionering, trends, technologie en uitvoering).
  3. Ecosysteem (marktomvang, uitbreiding, marktbehoefte voor innovatie).

Over 2DAYSMOOD

De meeste innovatieve organisaties weten het al… Werkgeluk is Winst! 2DAYSMOOD biedt simpele, data-gedreven oplossingen waarmee iedere leider effectieve teams en een cultuur vol gelukkige medewerkers kan creëren.

2DAYSMOOD is een wetenschappelijk gevalideerde, eenvoudige meetmethode van werkgeluk en betrokkenheid, die succesvol is bewezen in de praktijk! Als directie, HR of leidinggevende kun je onder andere stemming, tevredenheid, betrokkenheid en loyaliteit (eNPS) van medewerkers peilen. Door onze flexibele enquêtes en het representatieve antwoordpercentage krijg je de gewenste feedback uit alle lagen van de organisatie. Op een leuke en snelle manier!