Inspiratiesessies voor het strategisch verbeteren van Werkgeluk en Medewerkersbetrokkenheid

Voor directeuren, HR professionals en teamleiders

Inspiratiesessies voor meer Werkgeluk en Medewerkers- betrokkenheid

Voor directeuren, HR professionals en teamleiders

Inspiratiesessie #3

15 okt 2019 | 14:00 – 17:00
Visie & Kernwaarden + Reputatie & Merk

Wat leer je in de inspiratiesessies?

We verdiepen ons in de 15 drijfveren van betrokkenheid en het Employee Happiness Model.

Bevlogen en gelukkige medewerkers willen we allemaal. Dat zijn immers de medewerkers met de productieve en positieve werkhouding. Maar hoe krijg je die? Wij geloven dat dit een resultante is van het werken in een goed georganiseerde, aantrekkelijke en positieve werkomgeving.

Uit ons onderzoek is gebleken dat er 15 drijfveren zijn die bijdragen aan het bereiken van een positieve werkomgeving. We hebben de drijfveren verwerkt in het 2DAYSMOOD Employee Happiness model®. Ze zijn tevens de basis van onze realtime meetmethode van betrokkenheid.

Via inspiratiesessies geven we jou inzicht in de 15 drijfveren. Door middel van theorie, praktijkvoorbeelden en tips word je geïnspireerd en klaargestoomd om zélf aan de slag te gaan.

Zo nu en dan zullen we een van onze kennispartners uitnodigen, iemand die een expert is op het onderwerp. Voor nog meer verdieping en de nieuwste kennis!

Sprekers

Robin is een gepassioneerde HR & Employee Happiness expert. Elke dag haalt zij haar inspiratie uit positieve psychologie en helpt ze directeuren en teammanagers om actie te ondernemen voor een positieve werkomgeving en organisatiecultuur. Dit doet zij op een innovatieve ‘data driven’ manier samen met haar collega’s van 2DAYSMOOD. De slimme online tool van 2DAYSMOOD analyseert en verbetert medewerkersbetrokkenheid op unieke wijze, in slechts 15 seconden per week!

Robin van der Meulen

Chief Happiness Officer, 2DAYSMOOD

Selma heeft als organisatiepsycholoog meer dan 10 jaar ervaring in diverse corporate HR management functies in verschillende continenten. Ze is gepassioneerd over het creëren van een positief en betrokken werkklimaat. Zo versterken bedrijven hun marktpositie, verhogen ze klanttevredenheid en kunnen ze eenvoudig getalenteerde mensen aantrekken en behouden. Selma combineert graag haar ervaring in o.a. corporate cultuurveranderingen met haar psychologische en diagnostische know-how.

Selma Fehrmann

Organisatiepsycholoog, 2DAYSMOOD

Martin heeft jarenlang ervaring opgebouwd in diverse HR management posities in grote organisaties. Hij maakt zich hard voor een positieve organisatiecultuur en als resultaat daarvan gelukkige en betrokken medewerkers. Het ontwikkelen van dat positieve werkklimaat kan volgens Martin op een veel slimmere en simpelere manier dan de traditionele methodes.  2DAYSMOOD geeft invulling aan die visie, met een realtime meetmethode en data-gedreven inzicht in werkgeluk.

Martin Meulenkamp

HR & Medewerkersbetrokkkenheid Expert, 2DAYSMOOD