Geef (thuiswerkende) teams een energieboost!
Een bevlogen medewerker ervaart een hoge mate van energie en plezier. Let op dat je die bevlogenheid niet verliest als teams thuiswerken. Het zorgt voor aanpassingsvermogen, productiviteit en topprestaties!
Wat is het energiepeil in jouw team(s)?
Welke stemmingen hebben medewerkers wekelijks?
Hoe kun je dit continu positief beïnvloeden?
Geef (thuiswerkende) teams een energieboost!
Een bevlogen medewerker ervaart een hoge mate van energie en plezier. Let op dat je die bevlogenheid niet verliest als teams thuiswerken. Het zorgt voor aanpassingsvermogen, productiviteit en topprestaties!
Wat is het energiepeil in team(s)?
Welke stemmingen hebben medewerkers wekelijks?
Hoe kun je dit continu positief beïnvloeden?
Creëer een (thuis)werksfeer met positieve energie om te floreren
We werken in een onzekere tijd en vaak op afstand van elkaar. Als CEO, HR- en teamleider weet je dat dat niet zonder risico is. Dat blijkt ook uit data van >50.000 2DAYSMOOD medewerkersenquêtes in Nederland.
Na een flinke stresspiek sinds de crisis, is er een dalende trend van positieve energie ontstaan. Door het verplichte thuiswerken zal die trend niet zomaar omkeren. Er zijn zeker voordelen van afstandswerken, maar toch missen we de verbinding en aanstekelijke bevlogenheid van collega’s.
En dat is een risico. Die werkenergie zorgt namelijk voor verhoogde vitaliteit, motivatie en productiviteit! Zaken die medewerkers en organisaties juist nú goed kunnen gebruiken om te transformeren en floreren.
2DAYSMOOD biedt een continue stemmingsmeting om werkenergie en de onderliggende bronnen te monitoren en verbeteren. Medewerkers geven wekelijks in 15 seconden feedback, 100% anoniem en leuk om te doen!

“Met 2DAYSMOOD meet ik op een snelle, simpele manier hoe mijn collega’s zich voelen en wat invloed heeft op hun werkenergie.” – Marjolein Keltjens, Happiness Officer, Eurail.com
Stemmingen zijn aanstekelijk. De positieve energie van één medewerker kan een heel team motiveren en actief betrokken maken. We noemen deze medewerker een ‘energizer’.

“De sfeer is goed, ondanks het thuiswerken. Door continu te meten hebben we een betrouwbare bron om ons werkplezier aan te tonen en in de gaten te houden.” – Ineke van Cleef, Team manager, Univé
Hoe verhoog je energie bij medewerkers?
Stap 1: wat is je uitgangspositie? Emoties zijn de energiebron van ons doen en denken. In het stemmingsmodel en de enquête tool van 2DAYSMOOD (gebaseerd op Russell’s Circumplex model of Emotional Classification), zijn deze emoties verspreid over twee assen: energie en plezier. Door te monitoren welke stemmingen medewerkers ervaren tijdens het werk (vanuit huis), krijg je realtime inzicht in het energiepeil van je team.
Stap 2: welke factoren kun je verbeteren? Via de 15 seconden enquête ontdek je wat de onderliggende redenen zijn van stemmingen van medewerkers. Wat zijn de energiebronnen en energievreters? Zijn ze gerelateerd aan omgevingsfactoren, taken, leiderschap? Wie zijn de ‘energizers’ in je teams? Hoe stroomt de energie door je teams en organisatie?
Stap 3: communiceren en aanpakken. Maak de antwoorden op de bovenstaande vragen bespreekbaar in een veilige omgeving en bedenk (samen) acties. Zo kun je met specifieke, betrouwbare feedback direct een positieve energieboost geven in je team of organisatie!
Energie tijdens werk wordt ook beïnvloed door mentaal en fysiek welzijn. 89% van de werknemers die door hun organisatie ondersteund worden in welzijn, zou het bedrijf aanbevelen als goede werkplek.
(American Psychological Organization, 2016)
Deze organisaties creëren het best mogelijke werkklimaat


















Deze organisaties creëren het best mogelijke werkklimaat


Gedurende 4 weken krijg je gratis toegang tot: onze snelle enquêtetool (met stemming vragenmodule), beveiligde realtime dashboards, wekelijkse rapportages en onze E-learning omgeving.
Hoe ziet het proces van meten eruit?
- Week 1: Stemming & (thuis)werkbeleving
- Week 2-4: Stemming & Acties (trend)
Hoe verder? (betaalde versie, optioneel)
- Realtime inzicht in stress, bevlogenheid, (on)tevredenheid
- Herhaling (thuis)werkbeleving vragen (verandering en impact)
- Diepgaande enquêtes drijfveren betrokkenheid, eNPS, …
- Open vragen Nieuwe Normaal (co-creatie)
Na het voltooien van dit formulier bellen we je op. Na een korte demo kun je de meting succesvol opstarten. We hebben alleen je goedkeuring en e-mailadressen van deelnemers nodig