2DAYSMOOD

Standaard 2DAYSMOODS-integraties voor de beste ervaring

circle-section

Bereik de medewerkers waar ze werken

Maak het je mensen gemakkelijk om deel te nemen en rechtstreeks toegang te krijgen tot inzichten vanuit de tools die ze dagelijks gebruiken. Onze integraties omvatten Slack, Microsoft Teams en e-mail. Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze 2DAYSMOOD-app (Android & Apple store).


Naast e-mail en de 2DAYSMOOD app is het ook mogelijk om de weekrapportage, het persoonlijke dashboard en de 2DAYSMOOD-enquêtes te ontvangen via bijvoorbeeld MS-teams. Voor instructies zie hier.


Naast e-mail en de 2DAYSMOOD app is het ook mogelijk om de weekrapportage, het persoonlijke dashboard en de 2DAYSOOD enquêtes te ontvangen via bijvoorbeeld MS-teams. Voor instructies zie hier.

Integreer met je favoriete HR-programma's

Zeg vaarwel tegen het handmatig uploaden van gegevens. 2DAYSMOOD kan automatisch synchroniseren met je personeelssoftware, zodat de medewerkersgegevens altijd up-to-date in het systeem staan. Dit kan out of the box zijn of we kunnen specifieke logica voor je organisatie toevoegen. Hieronder enkele veelgebruikte interfaces. Neem voor de volledige lijst contact met ons op. Naast gebruikersgegevens kan je ook rapporten en enquêtes integreren in je bestaande tools. Wij helpen je graag verder!


2DAYSMOOD heeft een gestandaardiseerde interface voor Workday en andere HR-programma's. Neem voor meer informatie contact met ons op via  [email protected] .


2DAYSMOOD heeft een gestandaardiseerde interface voor AFAS en andere HR-programma's. Neem voor meer informatie contact met ons op via  [email protected] .


2DAYSMOOD heeft een gestandaardiseerde interface voor SDWORX en andere HR-programma's. Neem voor meer informatie contact met ons op via  [email protected] .


2DAYSMOOD heeft verschillende API's beschikbaar om gebruikers te updaten, rapporten te bekijken en enquêtes te beantwoorden.  Neem voor meer informatie contact met ons op via  [email protected] .

Single Sign On (SSO)

Single sign-on (SSO) is een authenticatiemethode waarmee gebruikers zich veilig kunnen verifiëren bij meerdere applicaties en websites met slechts één set inloggegevens. Deze mogelijkheid is beschikbaar voor al onze klanten. Dit betekent dat medewerkers kunnen inloggen in de 2DAYSMOOD-softwaretool met alleen hun bedrijfs-inloggegevens. Hieronder enkele beschikbare integraties. Neem contact op voor de volledige lijst.Migreer je vanaf een ander platform of wil je historische gegevens importeren?

We hebben een importfunctie om historische survey data te importeren, zodat je niets verliest en je de trends vanuit historie verder kunt opbouwen en kunt vergelijken. Neem contact op voor meer informatie.