Werkstress voorkomen door te meten

Hoe kun je werkstress meten?

Lichte werkstress is normaal op de werkvloer en kan zelfs positieve effecten hebben. Langdurige stress door bijvoorbeeld te hoge werkdruk kan een negatieve invloed hebben op de productiviteit van medewerkers en zelfs leiden tot burn-outs.

Met de anonieme 15 seconden survey van 2DAYSMOOD, meet je werkstress continu, aan de hand van emoties. Voelen je medewerkers zich gespannen of gefrustreerd? Feedback over emoties helpt werkstress voortijdig te ontdekken en maakt preventief handelen mogelijk. Vraag een gratis live demo of brochure aan en ontdek zelf hoe je realtime werkstress, werkdruk en werkgeluk kunt meten!

Werkstress bespreekbaar maken

Door de anonieme 15 seconden survey van 2DAYSMOOD werden actuele thema’s onder onze medewerkers inzichtelijk. Onderwerpen als werkgeluk, stress en tevredenheid zijn veel laagdrempeliger geworden om te bespreken.”

 

Simon Klop
Managing Partner, YSE

Werkstress voorkomen door tevredenheid

Contact met onze expert

”Geïnspireerd door de positieve psychologie is het mijn passie om organisaties te helpen om een fijnere werkomgeving en positievere cultuur te creëren. Op een innovatieve en moderne manier. Dus wil jij als organisatie aan de slag met betrokkenheid en werkgeluk dan ben je bij ons aan het juiste adres!”

Robin van der Meulen
robin@2daysmood.nl
+31 616 419 550

10 Tips om werkstress te voorkomen

Weet jij eigenlijk wel wanneer je eigen stressniveau (te) hoog is? Of hoe je als medewerker of manager preventief kan omgaan met die negatieve energie op het werk?

Lees blog

Terugkeer van energie in de zorgsector door werkgeluk?

“…” Ten tweede heerst er een hoge werkdruk en veel werkstress binnen de zorg. Dit is met name te wijten aan onderbezetting door afwezigheid of ziekte, en een hoog personeelsverloop in combinatie met een zeer krappe arbeidsmarkt.

Lees blog

Hoe herken je medewerkers tevredenheid in jouw organisatie?

Hoe ontevreden, tevreden of bevlogen jouw medewerkers zijn kan een enorme impact hebben op de werksfeer en prestaties in je organisatie. Laat me je voorstellen aan drie medewerkers die ook in jouw organisatie rond zullen lopen.

Lees blog

Meer werkgeluk en betrokkenheid in 15 stappen

Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen die een hoge mate van werkgeluk en betrokkenheid ervaren niet alleen productiever, energieker en creatiever zijn, ze zijn ook minder vatbaar voor stress en burn-outs.

Lees blog

Demo aanvragen

*Let op, we maken de afspraak telefonisch definitief