Werkgeluk verbeteren door te meten

Hoe meet en verbeter je werkgeluk?

Werkgeluk is een persoonlijk gevoel van energie en plezier dat je op het werk ervaart. Dit kan voor iedereen anders zijn. Daarom is het belangrijk inzicht te krijgen en wat jou, je teams of je organisatie energie brengt op de werkvloer.

Met de anonieme 15 seconden survey van 2DAYSMOOD meet elke medewerker zijn of haar geluksniveau en kan dat vergelijken met de organisatie. Daarnaast worden de redenen en drijfveren van werkgeluk inzichtelijk. Via onze slimme rapportages en persoonlijke realtime dashboards kun je trends analyseren en bijsturen. Ze zetten iedere medewerker aan tot persoonlijk leiderschap. Vraag een gratis demo of brochure aan en ontdek zelf hoe je realtime kunt meten!

Werkgeluk van 66% naar 80%

“Sinds we dit gesprek met elkaar voeren is het aantal gelukkige werknemers gestegen van 66% naar 80% in 5 maanden, en blijven we een positieve trend zien. Een mooi signaal naar onze medewerkers, en de basis van werken bij onze afdeling: werkgeluk!”

Robin Gerritsen
Directeur Recruitment, Tempo Team

Realtime werkgeluk meten

Contact met onze expert

”Geïnspireerd door de positieve psychologie is het mijn passie om organisaties te helpen om een fijnere werkomgeving en positievere cultuur te creëren. Op een innovatieve en moderne manier. Dus wil jij als organisatie aan de slag met betrokkenheid en werkgeluk dan ben je bij ons aan het juiste adres!”

Robin van der Meulen
robin@2daysmood.nl
+31 616 419 550

15 Drijfveren die impact hebben op werkgeluk

2DAYSMOOD heeft intensief onderzoek gedaan naar de factoren die invloed hebben op medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk. In deze whitepaper lees je diverse tips en tricks voor een positievere werkomgeving.

Download whitepaper

3 Veelbelovende soft skills voor meer werkgeluk

De aanwezigheid van bepaalde soft skills bij medewerkers kan een grote rol spelen bij het ervaren van werkgeluk. Goed nieuws, want skills kun je trainen!

Lees blog

Een einde aan het wollige imago van werkgeluk

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat geluk op het werk meetbaar is, met stemming als belangrijke indicator. Veel organisaties proberen strategieën te implementeren om…

Lees blog

Terugkeer van energie in de zorgsector door werkgeluk?

“…” Ten tweede heerst er een hoge werkdruk en veel werkstress binnen de zorg. Dit is met name te wijten aan onderbezetting door afwezigheid of ziekte, en een hoog personeelsverloop in combinatie met een zeer krappe arbeidsmarkt.

Lees blog

Demo aanvragen

 

*Let op, we maken de afspraak telefonisch definitief