2DAYSMOOD

eNPS module

Onderzoek de medewerkersbetrokkenheid

De employee Net Promotor Score (eNPS) laat zien in hoeverre medewerkers ambassadeurs zijn voor hun werkgever. Met het berekenen van de eNPS breng je namelijk het percentage promotors, passieven en criticasters in je organisatie in kaart. Ben jij benieuwd of jouw medewerkers jullie organisatie aanbevelen aan anderen? En wat de redenen hen zijn om te blijven of om de organisatie juist te verlaten? Met onze eNPS enquête kun je hier achter komen!

Gratis advies & scan!
2DAYSMOOD eNPS Animation
circle-section

Hoe helpen intrinsiek gemotiveerde en trotse medewerkers je organisatie groeien?

De employee Net Promotor Score (eNPS) is een score om te bepalen hoe tevreden medewerkers zijn met hun werkgever. Het is een snelle manier om een indicatie te krijgen van het ambassadeurschap van jouw medewerkers en om te achterhalen wat je als organisatie al heel goed doet maar zeker ook wat je nog kunt verbeteren. Medewerkers krijgen de vraag: "Hoe waarschijnlijk is het dat je jouw organisatie als goede werkgever aanraadt aan anderen?". Ze antwoorden vervolgens met een score tussen 0 en 10. Daarnaast lichten ze deze score toe middels een open antwoord. Ons advies is om de eNPS elk kwartaal uit te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vragenlijst minder frequent in te zetten, de keuze is aan jou! Gebruik onze eNPS module om te ontdekken waar de pluspunten en ontwikkelpunten van de organisatie liggen en hoe je medewerkers kan aantrekken én behouden!

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

2DAYSMOOD phone 0 meting visual

Aandacht

Ze worden gehoord!

Feedback

Snel en anoniem

Perspectief

Meer werkplezier

Inzicht

Verbeterpunten!

Data-gedreven

Monitoren effect

Resultaat

Bevlogen werksfeer

Waarom moet je de eNPS meten voor een succesvolle cultuur?

Iedere organisatie is een employer brand. Zowel voor (nieuwe) werknemers als zakelijke stakeholders. Word je gezien als een maatschappelijk verantwoorde en aantrekkelijke werkgever?

De employee Net Promotor Score (eNPS) geeft inzicht in die werkgeversreputatie en hoe je die kunt verbeteren. Het is een internationaal gevalideerde meetmethode. Je eigen medewerkers beoordelen op een schaal 0-10 in hoeverre zij de organisatie zouden aanbevelen als goede werkgever. Uit de resultaten ontstaan 3 groepen die aandacht verdienen: detractors, passieven, en promotors.

KPI voor duurzame inzetbaarheid

Aantrekkingskracht op nieuw talent

2,5x meer omzet

Intrinsiek gemotiveerde medewerkers halen relatief 2,5x meer omzet binnen

39% werkt harder

39% van de medewerkers zegt harder te werken als ze gelukkig zijn in hun functie

59% minder personeelsverloop

Met aandacht voor werkgeluk en tevredenheid behoud je getalenteerd personeel

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin