Coffee & Learn Webinar: Werkgeluk als onderdeel van de bedrijfsstrategie

Voor directeuren en (HR) managers die impact willen maken met werkgeluk. We duiken in de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en succesverhalen uit de praktijk. Na deze webinar zit jij vol inspiratie en tips om zelf een data-gedreven aanpak te implementeren voor een presterende organisatie met betrokken medewerkers!

Webinar details

 • Datum: Donderdag 18 juli 2019
 • Tijd: 10:30am – 11:15am (CET)
 • Taal: Nederlands
 • Coffee: Je eigen bakkie achter je laptop:)
 • Learn: Het creëren van een passende strategie én draagvlak voor werkgeluk
 • Kosten: Gratis
 • Inschrijven: Reserveer je plek via het formulier!
 • Deelnemen? We mailen je een deelnamelink

Waarom werkgeluk op de strategische agenda?

Gelukkige medewerkers en een positief werkklimaat dragen bij aan het succes van de organisatie. Steeds meer bedrijven erkennen dit en willen iets met werkgeluk doen. Als resultaat worden diverse Chief Happiness Officers en Werkgelukdeskundigen aangenomen of opgeleid! Maar dan?

Hoe integreer je werkgeluk eigenlijk in je bedrijfsstrategie? Hoe past het ‘zachte’ werkgeluk op de strategische agenda naast de ‘harde’ KPI’s; omzet, kostenbesparing, marktaandeel en klanttevredenheid. Daarnaast lijkt het creëren van draagvlak voor werkgeluk binnen de organisatie een enorme uitdaging. Waar begin je? Hoe ga je te werk? Het is echter mogelijk, met een systematische en data-gedreven aanpak als basis. Wij vertellen je hoe!

Wat ga je leren?

Onze organisatiepsycholoog Selma Fehrmann gaat jou in deze webinar voeden met wetenschappelijke kennis en slimme tips. Het doel is om jou inspiratie en handvatten te geven, zodat jij werkgeluk een prominente plek kan geven in de bedrijfsstrategie. Niet omdat het zo positief klinkt, maar omdat de cijfers en resultaten door werkgeluk zo positief zijn! En dat wil je kunnen bewijzen, om draagvlak te krijgen én te behouden.

Je leert op welke manieren werkgeluk past de bedrijfsstrategie en welke systematische en meetbare benaderingen de impact kunnen vergroten. Daarnaast krijg je inzicht in ons effectieve Happiness Improvement Plan (H.I.P.), gebaseerd op de SMARTER methode voor het definiëren van doelen.

Na deze webinar begin je jouw middag vol met wetenschappelijke kennis, tips en een strategische aanpak om aan de slag te gaan met werkgeluk. Je krijgt na afloop ook een gratis whitepaper inclusief ons Happiness Improvement Plan toegestuurd!

Reserveer je virtuele plek!

[caldera_form id=”CF5d138c81a388c”]

Over jouw expert

Selma heeft als organisatiepsycholoog meer dan 10 jaar ervaring in diverse corporate HR management functies in verschillende continenten. Ze is gepassioneerd over het creëren van een positief en betrokken werkklimaat. Zo versterken bedrijven hun marktpositie, verhogen ze klanttevredenheid en kunnen ze eenvoudig getalenteerde mensen aantrekken en behouden. Selma combineert graag haar ervaring in o.a. corporate cultuurveranderingen met haar psychologische en diagnostische know-how. Zo krijgen de partijen waarmee ze samenwerkt altijd een aanpak die is gericht op de praktische bedrijfsvoering en aangedreven door academische kennis.

Kwalificaties

 • MSc Social & Organizational Psychology
 • Intercultural Psychology & Intercultural Effectiveness
 • Gallup certified Strengths Coach

Neem contact op

Selma-Fehrmann-2DAYSMOOD

Selma Fehrmann
Organisatiepsycholoog
Directeur EMEA 2DAYSMOOD
selma@2daysmood.nl
+49 173 802 4031

Over 2DAYSMOOD

2DAYSMOOD gelooft in een continue aanpak voor het meten en verbeteren van medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk in organisaties. Onze innovatieve meetmethode bevat, in tegenstelling tot het traditionele jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek, een leuke 15 seconden survey en realtime analyse. We bieden alle medewerkers in de organisaties simpele tools om geluk of het werk te vergroten en stress te verminderen. We delen ook graag onze kennis via inspiratiesessies, workshops en consulting activiteiten.