2DAYSMOOD

Stemming module

What's the mood today?

Ben jij benieuwd hoe jouw medewerkers zich voelen? En wat de reden is voor hun stemming? Zou je daarnaast ook meer verbondenheid willen creëren binnen teams? Zet dan onze stemmingsmodule in!

Gratis advies & scan!
2dm web home phone & macbook
circle-section

Zet medewerkers en hun welzijn op de eerste plek!

Onze stemmingsmodule geeft inzicht in hoe medewerkers zich voelen. Bij het creëren van de enquête krijg je de keuze uit één van de volgende vragen: ‘Hoe voel je je?’, ‘Hoe voel je je vandaag?’, ‘Hoe voel je je deze week?’ of ‘Hoe voel je je de afgelopen periode?’. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf een eigen stemmingsvraag te creëren. Bij de stemmingsvraag wordt een stemmingswiel getoond met verschillende emoties waar medewerkers de voor hen meest passende emotie uit kunnen selecteren. Het is mogelijk om de stemmingsvraag aan te vullen met de open vraag ‘Waardoor komt het dat je je zo voelt?’. Wij raden aan om deze open vraag altijd mee te nemen in de enquête. Zo kunnen medewerkers namelijk uitleggen wat de reden is voor hun stemming, wat je nog veel meer inzicht gaat geven!

Door de stemmingsmodule te gebruiken wordt het voor medewerkers makkelijker om aan te geven hoe ze zich voelen en voor managers makkelijker om te begrijpen wat er speelt. Door resultaten met elkaar te bespreken, creëer je meer verbondenheid en kun beter op elkaar inspelen. De stemmingsenquête kun je wekelijks, tweewekelijks of elke vier weken uitzetten. Ons advies is om de stemmingsvraag regelmatig uit te zetten en de resultaten ook na elke uitvraag te bespreken.

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

2DAYSMOOD phone mood visual

Aandacht

Ze worden gehoord!

Feedback

Snel en anoniem

Perspectief

Meer werkplezier
2DAYSMOOD phone week report

Inzicht

Verbeterpunten!

Data-gedreven

Monitoren effect

Resultaat

Bevlogen werksfeer

Wekelijkse check-in bij medewerkers: Hoe voel je je?

Emoties zijn de drijvende kracht achter ons doen en denken! Dit geldt ook op de werkvloer of vanuit het thuiskantoor. Wanneer je medewerkers zich goed voelen zijn ze productiever en beter bestand tegen stress.

Jij kunt ervoor zorgen dat betrokkenheid en positieve stemmingen in jouw teams gaan overheersen, en zich door je organisatie verspreiden. Zo bespaar je niet alleen kosten maar creëer je een duurzame cultuur voor succes.

Wij helpen je bij de start: continu inzicht in energie, stress, werkgeluk, en de oorzaken hiervan.

Wetenschap als basis

Werkgeluk als winst

180% meer energie

Betrokken medewerkers hebben 180% meer energie tijdens het werk

80% meer focus

Gelukkige werknemers zijn 80% van hun werkweek gefocused op het juiste werk

39% werkt harder

39% van de medewerkers zegt harder te werken als ze gelukkig zijn in hun functie

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin