2DAYSMOOD

Aan de slag met het verminderen van werkstress 

De komende weken staan in het teken van de Week van de Werkstress. Bij 2DAYSMOOD werken we elke dag aan meer werkplezier en minder werkstress wereldwijd. Tijdens deze week van 13 t/m 17 november delen we daarom waardevolle inzichten via boeiende webinars, artikelen én een Werkstress Datarapport die je niet wil missen.

Het expertteam van 2DAYSMOOD is dagelijks bezig met onderwerpen als werkplezier, werkstress en een gezonde organisatiecultuur. 2DAYSMOOD biedt organisaties inzicht in hoe werkstress zich ontwikkelt binnen de organisatie en welke factoren daar aan ten grondslag liggen. Deze informatie, op organisatie- team- én persoonlijk niveau, helpt om de juiste acties en verbeteringsplannen in te zetten. Dit doen we voor onze klanten met een laagdrempelige, simpele en snelle pulse-meting of medewerkersonderzoek.  Hiernaast inspireren we professionals wereldwijd met veel (werk)plezier onze kennis en ervaringen in blogs, whitepapers en datarapporten.

Zet werkstress op de agenda

2DAYSMOOD STRESSMONITOR
Ontdek de maandelijkse trends in werkstress
Hoe verandert het stressniveau van medewerkers in Nederland per maand? Iedere maand blikken we met onze bevlogenheidmonitor terug op de stemmingsdata van meer dan 100.000 Nederlanders. Wekelijks verzamelen wij de anonieme data over bevlogenheid, (on)tevredenheid en stress van medewerkers en managers uit diverse organisaties en sectoren. Klik hier om elke maand onze werkgelukanalyse te bekijken en gebruik deze als benchmark voor je eigen organisatie. LEES VERDER Stress-tevredenheid-bevlogenheid-Nederland-okt-2022-2023-2DAYSMOOD-NL

 

WEBINAR – MA 13-11-2023 – 09:30 – 10:30
“Werkstress verlagen? Werkgeluk is het antwoord!”
In samenwerking met onze partner JECKX organiseert 2DAYSMOOD een webinar waarin we dieper ingaan op het verlagen van werkstress door werkgeluk in te zetten! Begrijp de essentie van werkstress, identificeer de voornaamste oorzaken en krijg inzicht in de positieve aanpak op verzuim. In de webinar voorzien we je van recente data uit onderzoek, praktische tips & tricks en expertervaringen over de thema’s werkgeluk en werkstress.
MEER INFO EN GRATIS AANMELDEN

 

WEBINAR – DO 16-11-2023 – 15:00 – 16:00
“De do’s en dont’s van een vitaliteitsbeleid anno 2023”
Hoe maak je zichtbaar waar verzuim vandaan komt? En wat kan HR doen om uitval te voorkomen? In samenwerking met onze partner Hashtagsam nemen we je mee in de rol van de HR manager en hoe je erachter komt wat jouw medewerkers écht nodig hebben. Ontdek hoe je verzuim kan voorkomen door meer vitaliteit op de werkvloer toe te passen. Ontvang de ins en outs die je als HR-, preventie- of verzuimverantwoordelijke zeker niet wil missen.
MEER INFO EN GRATIS AANMELDEN

 

GRATIS PREMIUM TOEGANG
Meet & monitor – Krijg grip op psychisch verzuim en werkstress
Wist je dat psychische klachten de meest voorkomende oorzaken zijn voor stress en ziekteverzuim? Pak nu je kans om controle te krijgen over je werkomgeving met datagedreven inzichten en ga gericht aan de slag om een psychologische veilige werkomgeving te stimuleren. Ontvang nu gratis premium toegang tot de wetenschappelijk bewezen Psychologische Veiligheid Module van 2DAYSMOOD. Profiteer nu vrijblijvend van deze aanbieding tot 31 december 2023!
MEER INFO EN GRATIS CLAIMEN

Werkdruk of stress in jouw team(s)?
Profiteer van deze tips.

Wij helpen teams en leidinggevenden niet alleen relevante feedback te verzamelen, maar deze data ook snel om te zetten in daden. Bekijk onderstaande artikelen om van deze expertise gebruik te maken en houd onze website en social media kanalen in de gaten. Rondom de Week van de Werkstress delen we nog veel meer (data-gedreven) kennis!