Skip to content
Back to Blog
Excellent Workplace

2DAYSMOOD reikt het Excellent Workplace Certificaat uit aan Van der Logt Group!

Van der Logt Group ontvangt Excellent Workplace Certificaat van 2DAYSMOOD en ontpopt zich tot een inspirerend voorbeeld van werkgeverschap.

2DAYSMOODIES
2DAYSMOODIES

jan 30, 2024

 

 

Een stralend voorbeeld van excellent werkgeverschap!

Op maandag 29 januari ontving Van der Logt Group het Excellent Workplace Certificate van 2DAYSMOOD, waarmee het bedrijf zich ontpopt tot een inspirerend voorbeeld van excellent werkgeverschap. Martin Meulenkamp, CEO van 2DAYSMOOD, overhandigde persoonlijk het certificaat tijdens een feestelijke bijeenkomst waar het team van Van der Logt Group de schitterende score vierde.

Op maandag 29 januari ontving Van der Logt Group het Excellent Workplace Certificaat van 2DAYSMOOD, waarmee het bedrijf zich ontpopt tot een inspirerend voorbeeld van excellent werkgeverschap.

Het Excellent Workplace Certificaat

Het Excellent Workplace Certificaat van 2DAYSMOOD wordt toegekend aan organisaties die uitblinken in het creëren van een excellente werkomgeving voor hun medewerkers. Het certificaat is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Utrecht en wetenschappelijk gevalideerd.

Gebaseerd op de data analyses en medewerkersfeedback binnen de 2DAYSMOOD-tool wordt het certificaat verleend aan werkgevers die aan specifieke voorwaarden voldoen. Voordat de Excellent Workplace-meting wordt uitgezet, dienen werkgevers te beschikken over een representatieve antwoordpercentage, aantoonbaar goede scores (op of boven de benchmark) op de nulmeting, de eNPS-meting en de stemmingsmeting.

Werkgevers die vervolgens opnieuw, op of boven de benchmark scoren, met de Excellent Workplace-meting, ontvangen het Excellent Workplace Certificaat gedurende één jaar. Geen eenmalige meting, maar een efficiënte, gebruiksvriendelijke en leuke aanpak zoals je gewend bent van 2DAYSMOOD. 2DAYSMOOD voert de metingen verspreid over enkele maanden uit, waarin de verschillende scores en factoren van werkgeluk worden beoordeeld.

Op maandag 29 januari ontving Van der Logt Group het Excellent Workplace Certificaat van 2DAYSMOOD, waarmee het bedrijf zich ontpopt tot een inspirerend voorbeeld van excellent werkgeverschap.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op maandag 29 januari viert Van der Logt Group de schitterende score. Ze mogen nu officieel de titel 'Excellent Workplace' dragen!

Van der Logt Group als excellente werkplek

Van der Logt Group is een groothandel met ongeveer zestig gemotiveerde medewerkers en biedt klantvriendelijke oplossingen voor kantoor- en winkelbenodigdheden. Binnen de organisatiecultuur staat een uitzonderlijke samenwerking en het geluk van hun medewerkers centraal. En dat is gebleken! Van der Logt Group heeft namelijk niet alleen de normen van het certificaat gehaald, maar heeft deze geweldig overtroffen door een cultuur van samenwerking, innovatie en medewerkerstevredenheid te stimuleren. Met een indrukwekkende score van 8.7, ver boven benchmark, is Van der Logt Group een inspirerend voorbeeld van een Excellent Workplace. Zij scoorden extra goed op het gebied van Cohesie en Extra Rolgedrag.

Benieuwd naar de visie van Van der Logt Group op werkgeluk? Klik hier om verder te lezen.

Het Excellent Workplace Certificaat

"Met de 2DAYSMOOD-softwaretool kunnen we op een makkelijke manier de hele medewerkers-journey meten en verbeteren! Geen jaarlijkse momentopname maar een continue bron van data dus gedurende het jaar, in een helder dashboard!"
Shirley Weijts, HR-adviseur Van der Logt Group

 

De impact op productiviteit en prestaties

De erkenning van Van der Logt Group als een Excellent Workplace heeft niet alleen een positieve uitwerking op het welzijn van de werknemers, maar draagt ook bij aan de algehele productiviteit en prestaties van het bedrijf. Uit onze onderzoeken blijkt keer op keer dat tevreden werknemers meer energie hebben en meer betrokken en productiever zijn.

De erkenning van Van der Logt Group is een perfect voorbeeld voor organisaties die streven naar excellent werkgeverschap. Het toont de waarde van het luisteren naar de behoeften van werknemers, het implementeren van doeltreffende verbeteringen op basis van datagedreven inzichten en het omarmen van een positieve bedrijfscultuur.

Een stralend voorbeeld van excellent werkgeverschap!

2DAYSMOOD feliciteert Van der Logt Group met deze prachtige score, als kers op de taart bovenop het vieren van hun 20-jarig bestaan.

Onderscheiden als aantrekkelijke werkgever

Het Excellent Workplace Certificate van 2DAYSMOOD biedt organisaties een waardevol instrument om effectief in te spelen op de huidige krapte op de arbeidsmarkt. In een tijd waarin het aantrekken en behouden van talent van cruciaal belang is, voorziet dit certificaat organisaties van de nodige tools om zich te onderscheiden als aantrekkelijke werkgever.

Door in aanmerking te komen voor het Excellent Workplace Certificate van 2DAYSMOOD krijgen organisaties datagedreven inzicht in wat er speelt op de werkvloer, erkenning voor excellent werkgeverschap en een verbeterd werkgeversmerk. Met het certificaat kan een organisatie zich profileren als aantrekkelijke werkgever en hiermee nieuw talent beter aantrekken en bestaand personeel behouden.

Wil jij de volgende organisatie zijn die het Excellent Workplace Certificate ontvangt? Begin dan snel met de meting en ontdek of jij voldoet aan de benchmark!

Latest articles

Cultuurverandering in organisaties: in 6 stappen effectief aan de slag

Cultuurverandering in organisaties: in 6 stappen effectief aan de slag

In deze blog gaan we dieper in op het belang van cultuurverandering in organisaties en bieden we een praktische stappen om deze verandering...

Bevlogenheid onderzoek werkend Nederland: elke maand cijfers en (HR)trends

Bevlogenheid onderzoek werkend Nederland: elke maand cijfers en (HR)trends

Ontdek maandelijkse trends in bevlogenheidsonderzoek onder werkend Nederland bij 2daysmood. Blijf op de hoogte van cijfers en inzichten.

Diversiteit en inclusie op de werkvloer: 5 tips voor een toekomstgericht HR-beleid

Diversiteit en inclusie op de werkvloer: 5 tips voor een toekomstgericht HR-beleid

Waarom is diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk & wat levert het je bedrijf op? Lees hier vijf concrete tips voor je HR-beleid...