2DAYSMOOD

Organisatie Module

Hoe goed zijn jouw medewerkers op de hoogte van de visie en kernwaarden van de organisatie? Zijn ze trots om voor de organisatie te werken? En zijn zij tevreden over de interne communicatie? Met de verdiepende vragenlijsten onder het thema ‘werk’ kun je antwoord krijgen op deze vragen!

Gratis advies & scan!
circle-section

Onder het thema ‘organisatie’ vallen de vier drijfveren interne communicatie, visie & kernwaarden, strategie & doelen en reputatie & merk. Via deze module kun je bijvoorbeeld onderzoeken of het voor medewerkers duidelijk is wat hun doelen en verantwoordelijkheden zijn. Of wellicht wil je weten of zij vinden dat er sprake is van een open communicatiecultuur en wat hun tips zijn om dit samen te verbeteren. De themamodule ‘organisatie’ bevat een lijst van 36 kernvragen en ruim 50 aanvullende vragen verdeeld over de vier drijfveren. Hier kun jij zelf een selectie uit maken om zo precies te vragen wat jij wilt weten!

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

45% stijging in productiviteit

In teams met gelukkige medewerkers stijgt de productiviteit met 45%

50% meer motivatie

Gelukkige en betrokken medewerkers zijn 50% meer gemotiveerd om hun werk te doen

300% meer innovatie

Betrokkenheid in teams verhoogt de innovatiekracht aanzienlijk

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin