2DAYSMOOD

Mensen Module

Ben jij benieuwd naar het leiderschap binnen de organisatie? Weet jij of medewerkers het gevoel hebben dat ze met respect worden behandeld? En of ze elkaar feedback kunnen geven? Met de verdiepende vragenlijsten onder het thema ‘mensen’ kun je antwoord krijgen op deze vragen!

Gratis advies & scan!
circle-section

Het thema ‘Mensen’ verwijst naar alle mensen in een organisatie. Mensen, ofwel medewerkers, zijn essentieel voor het succes van een organisatie omdat ze inspiratie, creativiteit, visie en motivatie bieden die de organisatie in leven houdt. Daarom is het belangrijk om als organisatie inzicht te krijgen in hoe het met de medewerkers gaat op het werk. En vooral hoe zij zaken ervaren en waar zij ruimte voor verbetering zien. Onder het thema ‘mensen’ vallen de vier drijfveren: leiderschap, relatie met collega’s, relatie met directe manager en diversiteit en inclusie. Wil je bijvoorbeeld weten of medewerkers het gevoel hebben dat ze hun eerlijke mening kunnen geven? Of er successen worden gevierd met collega’s? En of er het vertrouwen is dat iedereen dezelfde kansen krijgt? Dan is deze module heel passend voor jouw organisatie en kom je hiermee tot nieuwe inzichten.

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

45% stijging in productiviteit

In teams met gelukkige medewerkers stijgt de productiviteit met 45%

50% meer motivatie

Gelukkige en betrokken medewerkers zijn 50% meer gemotiveerd om hun werk te doen

300% meer innovatie

Betrokkenheid in teams verhoogt de innovatiekracht aanzienlijk

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin