Skip to content

Lijn 150 x 5

Hoe W3S Digital werkgeluk meetbaar en maakbaar maakt

Result 1
24%

Increase in App

Downloads

Result 2
2.5M

App

Downloads

Werkgeluk verhogen en de eNPS-score verbeteren.

w3s-1536x1024

Lijn 150 x 4

Over W3S Digital

 

W3S Digital, een digitaal bureau dat innovatieve oplossingen biedt voor vooruitstrevende opdrachtgevers, heeft werkgeluk van hun medewerkers hoog in het vaandel staan. De organisatie wil niet alleen een optimale gebruikerservaring voor hun klanten, maar ook een werkomgeving creëren waar hun eigen team floreert. Om dit te realiseren, maakt W3S Digital gebruik van de 2DAYSMOOD-softwaretool, waarmee ze continu het werkgeluk en de tevredenheid van hun medewerkers meten en verbeteren.

De uitdaging

Met de slogan "Meten = weten" zet W3S Digital in op datagedreven besluitvorming. De afgelopen twee jaar heeft de organisatie kwalitatieve data verzameld met behulp van de 2DAYSMOOD-tool. Dit helpt hen om inzicht te krijgen in de 'onderbuikgevoelens' van de organisatie en gericht te werken aan het verbeteren van het werkklimaat. Met de 2DAYSMOOD-software monitort W3S Digital continu de stemming van hun team en zoomt periodiek in op specifieke onderwerpen zoals 'Beloning & Waardering', 'Werkdruk', 'Hybride werken' en 'Inclusiviteit op de werkvloer'. De resultaten zijn voor iedereen zichtbaar, wat zorgt voor 100% transparantie. Deze aanpak maakt het mogelijk om snel de belangrijkste verbeterpunten aan te pakken en tegelijkertijd het gehele team op een laagdrempelige manier te betrekken bij de ontwikkeling van de organisatie.

Lijn 150 x 4

Het resultaat met 2DAYSMOOD

Na twee jaar intensief gebruik van de 2DAYSMOOD-tool heeft W3S Digital een indrukwekkende eNPS-score behaald. Op de vraag "Hoe waarschijnlijk is het dat je W3S Digital als goede werkgever aanraadt aan anderen?" antwoordde 70% van de medewerkers positief. Deze score weerspiegelt de positieve impact van hun inspanningen op het gebied van werkgeluk. W3S Digital ziet een stijgende lijn van energie, productiviteit en werkgeluk op de werkvloer!"

"Wij zien een stijgende lijn van energie, productiviteit en werkgeluk bij ons op de werkvloer! Collega’s voelen én zijn steeds meer betrokken bij onze organisatie. Door 2DAYSMOOD zijn we echt proactief bezig met het continu verbeteren van de beleving en cultuur van ons bedrijf! Hier krijgen wij echt ontzettend veel energie van."

Vincent de Jong

Directeur W3S Digital

Klaar om het geluk in jouw organisatie een boost te geven?

Vraag een live demo aan en wij helpen je op weg.

iStock-1457878159

Testimonials

What our customers are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices volutpat vitae augue donec tempus gravida. Sagittis laoreet nunc integer vestibulum. In ut donec facilisis risus elit mi egestas. Commodo, massa, metus consequat sit diam neque blandit nulla faucibus. Erat pellentesque porttitor nibh consectetur aliquam iaculis ultrices. Vitae pharetra ut ipsum in quam in sed. Tempor sollicitudin

Elements Image
Elements Image

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tellus fames sollicitudin fermentum elementum risus vulputate. Vitae sed eu nec urna.”

John Carter

- VP of Marketing at Webflow