2DAYSMOOD
2DAYSMOOD_week-van-het-werkgeluk

Week van het werkgeluk

Spread a happy mood! 🙂 

It's all about a happy mood! Bij 2DAYSMOOD is het onze missie om organisaties wereldwijd te helpen om het geluk op de werkvloer te verhogen. Gedurende de Week van het werkgeluk slaan we daarom weer met alle liefde op de trommels om onze kennis en expertise met jullie te delen! Lees hieronder over onze inspirerende events, blogs en gratis whitepapers.

Spread a happy mood 😀

It's all about a happy mood!

Wij geloven dat gelukkige medewerkers leiden tot succesvolle organisaties.  Met interactieve events  en interessante content willen wij de hoeveelheid happy moods op het werk vergroten en jullie inspireren. Zo kunnen we samen werken aan een gezonde, productieve en tevreden werkomgeving!

Tijdens de week van het werkgeluk willen wij iedere directeur, HR- of teammanager en medewerker stimuleren om met elkaar in gesprek te gaan, naar elkaar te luisteren en elkaar beter te begrijpen. Dit zorgt voor meer verbinding, oplossingen en meer werkplezier!

Positieve energie is aanstekelijk. Deel het, zoveel als je kan!

 

Scroll verder om je te laten inspireren door onze werkgeluk-events, blogs én meer!

66% minder ziekteverzuim

Gelukkige en tevreden medewerkers in je organisatie zullen veel minder verzuimen

80% meer focus

Gelukkige werknemers zijn 80% van hun werkweek gefocused op het juiste werk

180% meer energie

Gelukkige en tevreden medewerkers hebben 180% meer energie tijdens het werk

Wees er snel bij,
schrijf je in!

Werkgeluk events

Klik op de events hiernaast en schrijf je in. Deze events van Celine Lustig, Senior Employee Happiness consultant bij 2DAYSMOOD wil je niet missen!

Werkgeluk Special

Win een gratis werkgeluk-consult!

2DAYSMOOD geeft 10 gratis werkgeluk-consulten weg! Het werkgeluk e-consult van 2DAYSMOOD met Celine Lustig biedt een diepgaande 1.5 uur durende sessie waarin (HR) managers, CEO's of teamleiders persoonlijk advies kunnen krijgen over het vergroten van werkgeluk op de werkvloer. Celine Lustig, een ervaren expert op dit gebied, deelt inzichten en strategieën om een positieve en productieve werkomgeving te stimuleren, wat leidt tot verbeterde tevredenheid en prestaties op de werkvloer. Stuur je motivatie in voor 30 september! De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

  Door de anonieme 15 seconden survey van 2DAYSMOOD werden actuele thema’s onder onze medewerkers inzichtelijk. Onderwerpen als werkgeluk, stress en tevredenheid zijn veel laagdrempeliger geworden om te bespreken.
Simon Klop
Managing Partner, YSE
laptop, personen, 2daysmood
2DAYSMOOD phone mood visual-1

Aandacht

Ze worden gehoord!

Feedback

Snel en anoniem

Perspectief

Meer werkplezier

Inzicht

Verbeterpunten!

Data-gedreven

Monitoren effect

Resultaat

Bevlogen werksfeer

Hoe monitor je werkgeluk?

Bij 2DAYSMOOD maken we het meten van werkgeluk zo gemakkelijk, betrouwbaar en leuk mogelijk door onze innovatieve softwaretool.

Medewerkers vullen elke week binnen 15 seconden via e-mail of app een enquête in. Teams ontvangen dan een weekrapport met de anonieme data. Deze terugkoppeling is bewezen effectief, voor open communicatie en acties. Vervolgens kun je het effect van je acties meten met verdiepende enquêtes. Zo kun je snel reageren, en samenwerken aan een gezonde (thuis)werksfeer.

Werkgeluk in real-time en als trend

Verschillen tussen teams zien

Wil je werkgeluk verhogen en monitoren? Vraag een demo aan!

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om onze werkgeluk-tool gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Celine Lustig - Employee Happiness expert

Celine Lustig
Senior Employee Happiness Expert

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Celine mailen