Skip to content

Lijn 150 x 5

Goed werkgeverschap bij CarCollect

Result 1
24%

Increase in App

Downloads

Result 2
2.5M

App

Downloads

De tevredenheid van medewerkers verhogen met data en concrete inzichten voor continue verbetering op de werkvloer.

Carcollect-team-werkgeluk-scaled-e1696260400212

Lijn 150 x 4

Over CarCollect

 

CarCollect, een snelgroeiend alles-in-één B2B automotive platform, richt zich dagelijks op het verhogen van medewerkerstevredenheid om gezamenlijk steeds weer naar een hoger niveau te groeien. Door de medewerkerstevredenheid realtime en breed te meten met 2DAYSMOOD speelt CarCollect slim en snel in op de verschuiving in de manier van werken en de veranderde behoeften van de medewerkers. 2DAYSMOOD helpt om vanuit data concreet inzicht te krijgen in wat er intern speelt zodat ze vervolgens het gesprek met elkaar aan kunnen gaan op de punten waar nog verbetering mogelijk is. Ook de punten waar het al goed gaat worden besproken om de successen gezamenlijk te vieren. 

De uitdaging

CarCollect is altijd bezig met hoe ze de werkzaamheden nog beter en slimmer kunnen doen. Ze laten zich hierbij leiden door een eigen visie en hechten veel belang aan de organisatiecultuur. Zo hebben zij een cultuursessie met het gehele team georganiseerd om alle neuzen dezelfde kant op te bewegen.

CarCollect speelt snel in op de veranderde medewerkersbehoeften en neemt deze serieus. Zo investeren zij op basis van de Nulmeting-data van 2DAYSMOOD op de werkgeluk-drijfveren waar zij hoog op scoren en die belangrijk zijn voor de medewerkers.
Op basis van de data wordt er geïnvesteerd in de Persoonlijke groei van hun medewerkers en schenken zij extra aandacht aan het Samenwerken. De successen worden gezamenlijk gevierd en er worden leuke teamactiviteiten georganiseerd.

Lijn 150 x 4

Het resultaat met 2DAYSMOOD

Door laagdrempelig, anoniem en veilig te meten durven zowel extroverte als introverte medewerkers hun mening gemakkelijk te uiten. De interne veranderen zijn direct terug te zien in de data van 2DAYSMOOD. Aan de hand van concrete inzichten gaat CarCollect gericht het gesprek aan met de medewerkers of kiest ervoor om een verdiepende enquête uit te voeren. De verbeterpunten worden omgezet naar gerichte effectieve vervolgstappen om de vooruitgang te behouden en te monitoren op de werkvloer.

1670508335229-1
carcollect

"Wij geloven dat wanneer je goed bent voor je mensen, zij goed zijn voor jou en je gezamenlijk groeit naar een volgend niveau. De 2DAYSMOOD-tool helpt ons om vanuit data inzicht te krijgen in wat er intern speelt, zodat we concreet het gesprek met elkaar aan kunnen gaan en gericht kunnen verbeteren."

Lale Izmirli

People Operations Professional bij CarCollect

Klaar om het geluk in jouw organisatie een boost te geven?

Vraag een live demo aan en wij helpen je op weg.

iStock-1457878159

Testimonials

What our customers are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices volutpat vitae augue donec tempus gravida. Sagittis laoreet nunc integer vestibulum. In ut donec facilisis risus elit mi egestas. Commodo, massa, metus consequat sit diam neque blandit nulla faucibus. Erat pellentesque porttitor nibh consectetur aliquam iaculis ultrices. Vitae pharetra ut ipsum in quam in sed. Tempor sollicitudin

Elements Image
Elements Image

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tellus fames sollicitudin fermentum elementum risus vulputate. Vitae sed eu nec urna.”

John Carter

- VP of Marketing at Webflow