Skip to content

Lijn 150 x 5

Verhoogd welzijn voor jeugdondersteuners in Niagara dankzij 2DAYSMOOD

Result 1
24%

Increase in App

Downloads

Result 2
2.5M

App

Downloads

Hoe Youth Resources Niagara met 2DAYSMOOD het welzijn van medewerkers verbetert en zo de ondersteuning voor jongeren versterkt.

Employee_well-being_youth_resources_niagara

Lijn 150 x 4

Over Youth Resources Niagara

 

Youth Resources Niagara (YRN) biedt probleemjongeren in Niagara een inspirerende omgeving waarbij ze hun volledige potentieel kunnen bereiken. Met de hulp van 2DAYSMOOD heeft YRN indrukwekkende stappen gezet in het verbeteren van het welzijn van hun medewerkers. Door het realtime meten van het medewerkerswelzijn met de 2DAYSMOOD-tool en de daaruit voortvloeiende data en inzichten, kon YRN gerichte actieplannen implementeren om stresspunten direct aan te pakken en de tevredenheid van het team te verhogen. Dit heeft niet alleen het welzijn van medewerkers verbeterd, maar ook de ondersteuning en zorg van jongeren in Niagara versterkt.

De uitdaging

De medewerkers van YRN kunnen niet op afstand werken en worden dagelijks geconfronteerd met de uitdagende taak om probleemjongeren te begeleiden, wat leidt tot hoge stressniveaus. Traditionele feedbackmethoden schoten tekort in het vastleggen van het volledige spectrum van de medewerkersbehoeften. Daarom zocht YRN naar een holistische oplossing en vond deze in 2DAYSMOOD. 

De holistische benadering van 2DAYSMOOD richt zich op het continu en breed monitoren van het welzijn van medewerkers om een volledig en actueel beeld te krijgen van hun gevoelens en behoeften. Het medewerkerswelzijn wordt hierbij frequent en realtime gemeten. Door middel van korte, wekelijkse peilingen kunnen medewerkers anoniem feedback geven over hun werkervaring en welzijn. Deze data wordt vervolgens geanalyseerd en direct vertaald naar duidelijke inzichten en aanbevelingen. Dit stelt organisaties zoals YRN in staat om snel gerichte acties te ondernemen die effectief inspelen op de behoeften van hun medewerkers.

Lijn 150 x 4

Het resultaat met 2DAYSMOOD

De vernieuwde aanpak van 2DAYSMOOD geeft niet alleen een momentopname van het medewerkerswelzijn, maar helpt ook bij het langdurig verbeteren van de werkbeleving en het creëren van een positieve en productieve werkomgeving. Met de realtime data en inzichten van 2DAYSMOOD heeft YRN concrete verbeteringen direct succesvol doorgevoerd in de interne communicatie. Denk hierbij aan wekelijkse memo's van managers, maandelijkse check-ins en uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Deze initiatieven hebben de tevredenheid en het welzijn van medewerkers flink verhoogd. De samenwerking met 2DAYSMOOD heeft vertrouwen en transparantie intern gestimuleerd, waardoor YRN hun missie van empowerment en inclusiviteit nog beter kan waarmaken

"To increase work happiness and engagement I would suggest beginning with direct conversations to identify what areas are most salient to the staff. Follow that by implementing action plans to address these areas, and then using a platform such as 2DAYSMOOD to assess how the action plans are working."

Danielle Horodenchuk

Executive Director at Youth Resources Niagara

Klaar om het geluk in jouw organisatie een boost te geven?

Vraag een live demo aan en wij helpen je op weg.

iStock-1457878159

Testimonials

What our customers are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices volutpat vitae augue donec tempus gravida. Sagittis laoreet nunc integer vestibulum. In ut donec facilisis risus elit mi egestas. Commodo, massa, metus consequat sit diam neque blandit nulla faucibus. Erat pellentesque porttitor nibh consectetur aliquam iaculis ultrices. Vitae pharetra ut ipsum in quam in sed. Tempor sollicitudin

Elements Image
Elements Image

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tellus fames sollicitudin fermentum elementum risus vulputate. Vitae sed eu nec urna.”

John Carter

- VP of Marketing at Webflow