Skip to content
Back to Blog
360 graden feedback

Organisatiepsycholoog Selma Fehrmann: 2DAYSMOOD essentieel voor feedbackcultuur

In haar nieuwe boek "Führung, die prägt" vertelt Selma Fehrmann waarom 2DAYSMOOD een essentiële tool is voor een sterke feedbackcultuur.

Kirsten van Enk

dec 08, 2021

 

 

Onlangs heeft organisatiepsycholoog Selma Fehrmann samen met co-auteurs Christian Reinhardt en Hendrik Böttcher een nieuw boek uitgebracht: "Führung, die prägt" (Leiderschap dat impact maakt). Hierin kijken zij vanuit oogpunten als organisatiepsychologie, personal branding en sportpsychologie naar het leiderschap van nu. En 2DAYSMOOD is hierbij aangewezen als best practice voor een sterke feedbackcultuur.

In de afgelopen twee jaar zijn onze manier van samenwerken, de verwachtingen aan een werkplek en de rol van leidinggevenden in sneltreinvaart veranderd. Leiderschap van nu betekent dat je deze veranderingen moet accepteren, positief moet oppakken en binnen organisaties kunt omzetten.

De auteurs kijken in het boek "Führung, die prägt" niet alleen naar hun persoonlijke ervaringen uit hun samenwerkingen met leidinggevenden. Ook kijken ze naar best practices in het binnen- en buitenland voor het creëren van een positieve werkomgeving. "Een feedbackcultuur speelt daarbij een sleutelrol," zegt Selma. Daarom is 2DAYSMOOD aangewezen als best practice tool om de stemming van medewerkers in realtime te meten.

Een feedbackcultuur creëren

Met de tool van 2DAYSMOOD meten leidinggevenden snel en simpel hoe het gaat in hun organisatie of team. De resultaten zijn realtime terug te zien in een online dashboard en het stelt leidinggevenden dus in staat om snel in te spelen, en vooral te anticiperen, op veranderingen. Met de tool wordt het creëren van een positieve werk- en feedbackcultuur mogelijk gemaakt.

fuehrung-die-praegt

De manier waarop we werken is veranderd en dat betekent een grote mogelijkheid voor huidige leiders om de toekomst van werk vorm te geven. Het Duitstalige boek staat vol met inspiratie, praktische voorbeelden, en ervaringen voor elke leider die deze kans wil aangrijpen.

Wil je ook een feedbackcultuur creëren en aan de slag met 2DAYSMOOD? Onze Culture Improvement Expert vertelt je graag meer. Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Latest articles

Cultuurverandering in organisaties: in 6 stappen effectief aan de slag

Cultuurverandering in organisaties: in 6 stappen effectief aan de slag

In deze blog gaan we dieper in op het belang van cultuurverandering in organisaties en bieden we een praktische stappen om deze verandering...

Bevlogenheid onderzoek werkend Nederland: elke maand cijfers en (HR)trends

Bevlogenheid onderzoek werkend Nederland: elke maand cijfers en (HR)trends

Ontdek maandelijkse trends in bevlogenheidsonderzoek onder werkend Nederland bij 2daysmood. Blijf op de hoogte van cijfers en inzichten.

Diversiteit en inclusie op de werkvloer: 5 tips voor een toekomstgericht HR-beleid

Diversiteit en inclusie op de werkvloer: 5 tips voor een toekomstgericht HR-beleid

Waarom is diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk & wat levert het je bedrijf op? Lees hier vijf concrete tips voor je HR-beleid...