2DAYSMOOD

Creëer een psychologische veilige werkomgeving

Een veilige en positieve werkomgeving is essentieel voor het welzijn en de prestaties van jouw medewerkers.  Met de unieke meettool van 2DAYSMOOD meet je snel, laagdrempelig en simpel.

Vraag een demo aan
2daysmood_Medewerkerstevredenheidsonderzoek gemeente
circle-section

Luister, meet en verbeter psychologische veiligheid efficiënt met 2DAYSMOOD

Wil jij weten hoe jouw organisatie scoort op psychologische veiligheid? Vraag je je wel eens af in hoeverre jouw medewerkers zichzelf kunnen zijn en uiten? Psychologische veiligheid krijgt steeds meer aandacht. We worden ons steeds bewuster van hoe we beïnvloed worden door onze omgeving en wat dat met ons doet. Onderzoek toont aan dat een psychologisch veilige omgeving ervoor zorgt dat medewerkers meer informatie delen en betere prestaties leveren. Ook zorgt het voor een verhoogd welzijn en een sterkere ontwikkeling. Met onze vragenlijst over psychologische veiligheid meet je hoe je medewerkers zich daadwerkelijk voelen. 

Vraag een vrijblijvende demo aan

  Psychological Safety is a shared belief held by members of a team that the team is safe for interpersonal risk-taking
Amy Edmondson
Professor of Leadership and Management at Harvard Business School
2DAYSMOOD-psychologische-veiligheid-op-werk
2DAYSMOOD phone 0 meting visual

Aandacht

Ze worden gehoord!

Feedback

Snel en anoniem

Perspectief

Meer werkplezier

Inzicht

Verbeterpunten!

Data-gedreven

Monitoren het effect

Resultaat

Bevlogen werksfeer

Hoe kun je psychologische veiligheid effectief meten?

Met de 2DAYSMOOD softwaretool breng je de psychologische veiligheid binnen jouw organisatie simpel en laagdrempelig in kaart. Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd en realtime gepresenteerd in de 2DAYSMOOD tool. De datagedreven inzichten brengen de verbeterpunten van je organisatie gericht in kaart om vervolgens effectief op in te spelen.

We maken gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst die het algehele spectrum rondom veiligheid meet, 100% veilig en anoniem. Door middel van 22 vragen over basisbehoeften, empathie, vertrouwen, ondersteuning, self-support systeem en veiligheid wordt aangetoond waarop je je aandacht het beste kunt richten om de psychologische veiligheid te verbeteren.

Wetenschap als basis

100% veilig en anoniem

Teams die uitblinken

In een veilige, vrije en open werkomgeving voelen werknemers zich vrij om hun ideeën te delen. Dit verdubbelt de creativiteit en verhoogt de innovatiekracht van je medewerkers met 300%.

Verbetering dienstverlening

Psychologische veiligheid is een fundamentele bouwsteen voor effectief, gezond en betekenisvol werk. Het bevordert de kwaliteit van dienstverlening en het leervermogen van iedere organisatie.

Minder verzuim & verloop

Binnen een psychologische gezonde werkomgeving heerst een respectvolle samenwerking, kunnen medewerkers zichzelf zijn en zijn zij mentaal gezond. Dit zorgt voor minder stress, verloop en ziekteverzuim.

Vraag een vrijblijvende demo aan!

Nieuwsgierig geworden naar het meten van pychologische veiligheid? Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende demo aan. 

Laat je gegevens hiernaast achter en we geven je:

  • Inkijkje in de 2DAYSMOOD-tool
  • Meer info over het meten van psychologische veiligheid.
  • Onze expertise, ervaring en energie!

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Jos 2DAYSMOOD specialist.

Jos Mulder

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Jos