Jan Pronk

Managing Partner | Technologie Expert

Mijn doel is om gebruiksvriendelijke en stabiele software te maken die ervoor zorgt dat organisaties sterker worden. Niet alleen op technisch, maar ook op menselijk gebied! Heb je passie voor IT? En gezonde organisaties? Laten we dan eens contact opnemen.

+31 620 100 599
jan@2daysmood.nl

Martin Meulenkamp

Managing Partner | HR & Veranderexpert

Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden over medewerkers- betrokkenheid in organisaties. Ik zet graag mijn ervaring in HR en veranderingstrajecten in om je te helpen aan een treffende oplossing. Inzichten vanuit onze 15 seconden survey helpen daarbij!

+31 655 813 321
martin@2daysmood.nl

Robin van der Meulen

Strategic Happiness Expert

Geïnspireerd door de positieve psychologie is het mijn passie om organisaties te helpen om een fijnere werkomgeving en positievere cultuur te creëren. Op een innovatieve en moderne manier. Dus wil jij als organisatie aan de slag met betrokkenheid en werkgeluk dan ben je bij ons aan het juiste adres!

+31 616 419 550
robin@2daysmood.nl

Mare Derks

Marketing & Communicatie Expert

Ik ben zelf het gelukkigst en lever het beste werk als ik strategie, creativiteit en uitvoering, maar ook humor, teamwork en privéleven vrij kan balanceren. Dan is een werksfeer van verantwoordelijkheid en vertrouwen nodig. Die vind ik bij 2DAYSMOOD én die verspreiden wij binnen andere organisaties.

+31 6 27 12 44 38
mare@2daysmood.nl

Richard van der Horst

Culture Improvement Expert

Het is voor mij een groot plezier om steeds meer werkgevers te laten zien wat investeren in werkgeluk oplevert. Doordat ik de beste versie van mezelf kan zijn bij 2DAYSMOOD, breng ik dat ook over naar onze klanten! Ben jij de volgende?

+31 6 21 49 62 22
richard@2daysmood.nl

Merlinde Blei

Organizational Psychology & Communications Expert

Ik word gelukkig van alles dat te maken heeft met het creëren van een positieve en gelukkige werkomgeving. Vanuit de psychologie weet ik hoe groot het (positieve) effect hiervan kan zijn. En dat gun ik natuurlijk iedereen! 2DAYSMOOD is voor mij dé plek om daar mijn communicatieve steentje aan bij te dragen.

merlinde@2daysmood.nl

Johan de Graaf

Back-end Developer

In mijn dagelijkse werkzaamheden hou ik me voornamelijk bezig met de ontwikkeling van de 2DAYSMOOD tool. Het bedenken van innovatieve oplossingen en op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een positieve sfeer op de werkvloer motiveert mij enorm!

johan@2daysmood.nl

Raoul Wernert

Full-stack Developer

Bij 2DAYSMOOD werk ik gepassioneerd als full-stack developer aan het onderhouden en innoveren van onze dashboards. Het is tof om systemen te ontwerpen en ontwikkelen die organisaties helpen een positievere cultuur en werkomgeving te creëren.

raoul@2daysmood.nl

Mees Gieling

Front-end Developer

Als het aan komt op werken in de IT is er niks beters dan dingen maken die meteen belangrijk zijn voor de gebruikers. Bij 2DAYSMOOD krijg je vaak meteen die feedback van klanten, dat ze het geweldig vinden wat je hebt gemaakt. Dat geeft elke dag weer een kick!

mees@2daysmood.nl

Jeremias Mayor

Visual & UX Designer

Het idee dat mijn design een bijdrage levert aan het geluk in organisaties vind ik helemaal te gek. Ben jij ook een design-fanaat, vooral op het gebied van UX, en wil jij ook een echte contributie leveren aan het geluk van medewerkers, neem dan contact met me op! (in english please)

Mail Jeremias

Selma Fehrmann

Organisatiepsycholoog | Clifton Strengths Coach

Hoe voel jij je op je werk vandaag? Hoe mooi zou het zijn om dit altijd met ‘Enthousiast’ of ‘Gelukkig’ te beantwoorden. Op een innovatieve manier helpen we mensen daarbij. Ben je benieuwd welke tools en ondersteuning wij bieden? Neem dan contact met mij op.

+49 173 802 4031
selma@2daysmood.nl

Marvin Deitz

Managing Partner | North America

Ik ben trots en vereerd om deel uit te maken van het 2DAYSMOOD team. Ik kan hier mijn passie voor de klant- en medewerkersbeleving en mijn ervaring als onderzoeker en docent inzetten! Met de combinatie van innovatieve technologie en ons hoog-opgeleide team in o.a. HR en Organisatiepsychologie, kunnen we bijdragen aan een gelukkigere wereld. Waarmee kan ik jou van dienst zijn?