Jan Pronk

Managing Partner | Technology Expert

Mijn doel is om gebruiksvriendelijke en stabiele software te maken die ervoor zorgt dat organisaties sterker worden. Niet alleen op technisch, maar ook op menselijk gebied! Heb je passie voor IT? En gezonde organisaties? Laten we dan eens contact opnemen.

+31 620 100 599
jan@2daysmood.nl

Martin Meulenkamp

Managing Partner | HR & Change Expert

Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden over medewerkers- betrokkenheid in organisaties. Ik zet graag mijn ervaring in HR en veranderingstrajecten in om je te helpen aan een treffende oplossing. Inzichten vanuit onze 15 seconden survey helpen daarbij!

+31 655 813 321
martin@2daysmood.nl

Selma Fehrmann

Director EMEA | *Clifton Strengths Coach | Org. psycholoog

Hoe voel jij je op je werk vandaag? Hoe mooi zou het zijn om dit altijd met ‘Enthousiast’ of ‘Gelukkig’ te beantwoorden. Op een innovatieve manier helpen we mensen daarbij. Ben je benieuwd welke tools en ondersteuning wij bieden? Neem dan contact met mij op.

+49 173 802 4031
selma@2daysmood.nl

Robin van der Meulen

Strategic Happiness Expert

Geïnspireerd door de positieve psychologie is het mijn passie om organisaties te helpen om een fijnere werkomgeving en positievere cultuur te creëren. Op een innovatieve en moderne manier. Dus wil jij als organisatie aan de slag met betrokkenheid en werkgeluk dan ben je bij ons aan het juiste adres!

+31 616 419 550
robin@2daysmood.nl

Mare Derks

Marketing & Communications Expert

Ik ben zelf het gelukkigst en lever het beste werk als ik strategie, creativiteit en uitvoering, maar ook humor, teamwork en privéleven vrij kan balanceren. Dan is een werksfeer van verantwoordelijkheid en vertrouwen nodig. Die vind ik bij 2DAYSMOOD én die verspreiden wij binnen andere organisaties.

+31 6 27 12 44 38
mare@2daysmood.nl

Jeremias Mayor

Visual & UX Designer

Het idee dat mijn design een bijdrage levert aan het geluk in organisaties vind ik helemaal te gek. Ben jij ook een design-fanaat, vooral op het gebied van UX, en wil jij ook een echte contributie leveren aan het geluk van medewerkers, neem dan contact met me op! (in english please)

Mail Jeremias