Skip to content

Lijn 150 x 5

Mijn Aansluiting behaalt een medewerkerstevredenheidsscore van 8.7 en blijft focussen op werkgeluk

Result 1
24%

Increase in App

Downloads

Result 2
2.5M

App

Downloads

Hoe Mijn Aansluiting als eNPS-topscoorder blijft verbeteren op werkgeluk.

2DAYSMOOD-Alphen-aan-den-Rijn-AenO-Fonds-Gemeenten-1080x550-1

Lijn 150 x 4

Over Mijn Aansluiting

 

Met een medewerkerstevredenheidsscore van 8.7 sluit Mijn Aansluiting hun eerste jaar met de 2DAYSMOOD-tool af. Deze score ligt ver boven de benchmark. Stichting Mijn Aansluiting, de landelijke voorziening voor nutsvoorzieningen zoals drinkwater, energie en internet, werkt sinds een jaar met de 2DAYSMOOD-tool om medewerkerstevredenheid en werkgeluk continu te meten. Met een score van 8.7 en een eNPS van 63 onderscheidt de organisatie zich als een topwerkgever in Nederland.

De uitdaging

Een jaar geleden begon Mijn Aansluiting met de 2DAYSMOOD-tool. Deze tool maakt het eenvoudig om inzicht te krijgen in de werkvloer. Medewerkers geven laagdrempelig en anoniem hun mening, wat leidt tot waardevolle inzichten. Jonathan Somandin, operationeel manager bij Mijn Aansluiting, benadrukt dat employee happiness een gezamenlijke inspanning is. "We werken met zijn allen aan een open werksfeer, goede interne communicatie, een goede stemming en een sterke onderlinge band binnen de teams. Iedereen draagt hier op zijn of haar eigen manier aan bij."

Lijn 150 x 4

Het resultaat met 2DAYSMOOD

De 2DAYSMOOD nulmeting van de eNPS gaf een score van 8.2, en binnen een jaar steeg deze naar 8.7. Met de 2DAYSMOOD-tool wordt werkgeluk kortcyclisch gemonitord. Bij Mijn Aansluiting gebeurt dit maandelijks. De tool, die als administratief laagdrempelig en gebruiksvriendelijk wordt ervaren, helpt bij het verzamelen van data die direct kan worden omgezet in actiepunten. Het enige verbeterpunt uit de eerste meting was 'vitaliteit', wat werd aangepakt door het bespreekbaar maken van dit onderwerp en het organiseren van informele en sportieve activiteiten.
De tweede meting met de 2DAYSMOOD-tool toonde een stijging in medewerkerstevredenheid van 8.2 naar 8.7 en een eNPS van 63 bij een respons van 80%. Deze uitzonderlijke scores bevestigen de positieve sfeer en goede samenwerking binnen de teams.

"Employee Happiness realiseren we samen. We werken met zijn allen aan een open werksfeer, goede interne communicatie, een goede stemming en een sterke onderlinge band binnen de teams."

Jonathan Somandin

Operationeel Manager bij Mijn Aansluiting

Klaar om het geluk in jouw organisatie een boost te geven?

Vraag een live demo aan en wij helpen je op weg.

iStock-1457878159

Testimonials

What our customers are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices volutpat vitae augue donec tempus gravida. Sagittis laoreet nunc integer vestibulum. In ut donec facilisis risus elit mi egestas. Commodo, massa, metus consequat sit diam neque blandit nulla faucibus. Erat pellentesque porttitor nibh consectetur aliquam iaculis ultrices. Vitae pharetra ut ipsum in quam in sed. Tempor sollicitudin

Elements Image
Elements Image

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tellus fames sollicitudin fermentum elementum risus vulputate. Vitae sed eu nec urna.”

John Carter

- VP of Marketing at Webflow