Skip to content

Lijn 150 x 5

Hoe FritsJurgens continu snel en vernieuwend inspeelt op veranderingen

Result 1
24%

Increase in App

Downloads

Result 2
2.5M

App

Downloads

Hoe FritsJurgens met 2DAYSMOOD de werkbeleving monitort en de organisatiecultuur versterkt.

2DAYSMOOD-Innovatief-inspelen-op-veranderingen-FritsJurgens

Lijn 150 x 4

Over FritsJurgens

 

FritsJurgens is een internationaal opererend bedrijf, actief in ruim 90 landen, en werkt vanuit Kolham, nabij Groningen. De organisatie is ontwikkelaar van innovatieve taatsdeursystemen en speelt snel in op het ‘nieuwe werken’ om aan de veranderde behoeften van hun medewerkers te voldoen. Dankzij hun zelforganiserende structuur en het gebruik van de 2DAYSMOOD-tool blijven ze flexibel en innovatief.

De uitdaging

In hun zelforganiserende organisatiemodel werken ze zonder managers en met veel eigen verantwoordelijkheid in kleine, overzichtelijke teams, ook wel ‘cirkels’ genoemd. Deze aanpak zorgt ervoor dat medewerkers vrij zijn om diverse rollen te verkennen en te doen waar ze energie van krijgen, wat innovatie en werkplezier stimuleert.

Karlijn Schepers, People & Culture bij FritsJurgens, benadrukt het belang van een positief werkklimaat: “Samen zijn we verantwoordelijk voor het creëren van een positief werkklimaat, en de tool van 2DAYSMOOD ondersteunt de bewustwording hiervan.” De continue metingen van 2DAYSMOOD bieden inzicht in de werkbeleving van medewerkers, met aandacht voor aspecten zoals werksfeer, werkdruk en werkgeluk.

Lijn 150 x 4

Het resultaat met 2DAYSMOOD

Het werken in zelfsturende teams, of ‘cirkels’, brengt unieke uitdagingen en voordelen met zich mee. FritsJurgens gebruikt de inzichten van 2DAYSMOOD om concrete input op te halen en de strategie en prioriteiten van hun cirkels te bepalen. Dit helpt hen om hun gezamenlijke visie te realiseren, zoals de ambitie van de cirkel ‘Most Attractive Company’ om het meest aantrekkelijke bedrijf van het noorden te worden.

De data van 2DAYSMOOD geeft ook inzicht in de werkbeleving en cultuur binnen de organisatie, wat hen helpt om te optimaliseren waar nodig. Hierdoor kunnen ze hun gezamenlijke drijfveren en het werkgeversmerk continu monitoren en verbeteren.

1668445410550-1

"De tool van 2DAYSMOOD helpt ons om vanuit data inzicht te krijgen in wat er intern speelt, zodat we concreet het gesprek met elkaar aan kunnen gaan en gericht kunnen verbeteren,"

Karlijn Schepers

People & Culture bij FritsJurgens

Klaar om het geluk in jouw organisatie een boost te geven?

Vraag een live demo aan en wij helpen je op weg.

iStock-1457878159

Testimonials

What our customers are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices volutpat vitae augue donec tempus gravida. Sagittis laoreet nunc integer vestibulum. In ut donec facilisis risus elit mi egestas. Commodo, massa, metus consequat sit diam neque blandit nulla faucibus. Erat pellentesque porttitor nibh consectetur aliquam iaculis ultrices. Vitae pharetra ut ipsum in quam in sed. Tempor sollicitudin

Elements Image
Elements Image

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tellus fames sollicitudin fermentum elementum risus vulputate. Vitae sed eu nec urna.”

John Carter

- VP of Marketing at Webflow