Skip to content

Lijn 150 x 5

Hoe Blue Current verbinding op de werkvloer creëert

Result 1
24%

Increase in App

Downloads

Result 2
2.5M

App

Downloads

Werkgeluk, betrokkenheid en een gezonde werk-privé balans vergroten in een snelgroeiende organisatie.

Bluecurrent-2daysmood-verbinding-op-de-werkvloer

Lijn 150 x 4

Over Blue Current

 

Blue Current, een snelgroeiende organisatie die slimme software en laadpunten voor duurzaam vervoer levert, heeft een sterke focus op werknemersbetrokkenheid. Sinds de organisatie is gegroeid van 10 naar 50 medewerkers, is het steeds uitdagender geworden om te peilen wat er leeft onder het personeel. Daarom gebruikt Blue Current sinds het begin de 2DAYSMOOD-tool om werkgeluk en betrokkenheid continu te meten.

De uitdaging

Sannah de Brouwer, Employee Experience Manager bij Blue Current, benadrukt het belang van verbinding op de werkvloer. "Een startup is veel werk, maar ook veel plezier. We willen dat onze medewerkers niet alleen hard werken, maar ook genieten van hun werk. De 2DAYSMOOD-tool helpt ons om die balans te bewaken." Naarmate de organisatie groeide, werd het steeds moeilijker om persoonlijk contact met alle medewerkers te onderhouden, vooral met de toenemende hoeveelheid thuiswerkers. De 2DAYSMOOD-tool biedt hier een oplossing door medewerkers anoniem en snel hun feedback te laten geven.

Lijn 150 x 4

Het resultaat met 2DAYSMOOD

Blue Current deelt wekelijks de resultaten van de 2DAYSMOOD-meting met de medewerkers en geeft direct aan welke acties worden ondernomen. Dit open communicatiemodel helpt om problemen snel aan te pakken. Zo werd bijvoorbeeld opgemerkt dat een bepaalde afdeling meer stress ervaarde, waarop direct actie werd ondernomen om de werkdruk te verminderen.
Elk kwartaal worden de organisatiedoelen en verbeterpunten besproken tijdens een uitgebreide meeting. Deze aanpak heeft geleid tot een cultuur waarin medewerkers zich vrij voelen om zich te uiten en waarin er continu wordt gewerkt aan werkgeluk en vitaliteit.

Sannah de Brouwer Employee Experience Manager Blue Current-1

"De tool van 2DAYSMOOD helpt ons om vanuit data inzicht te krijgen in wat er intern speelt, zodat we concreet het gesprek met elkaar aan kunnen gaan en gericht kunnen verbeteren"

Sannah de Brouwer

Employee Experience Manager bij Blue Current

Klaar om het geluk in jouw organisatie een boost te geven?

Vraag een live demo aan en wij helpen je op weg.

iStock-1457878159

Testimonials

What our customers are saying

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ultrices volutpat vitae augue donec tempus gravida. Sagittis laoreet nunc integer vestibulum. In ut donec facilisis risus elit mi egestas. Commodo, massa, metus consequat sit diam neque blandit nulla faucibus. Erat pellentesque porttitor nibh consectetur aliquam iaculis ultrices. Vitae pharetra ut ipsum in quam in sed. Tempor sollicitudin

Elements Image
Elements Image

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tellus fames sollicitudin fermentum elementum risus vulputate. Vitae sed eu nec urna.”

John Carter

- VP of Marketing at Webflow