Het team

Passie voor HR, IT en verandering bracht het 2daysmood team samen. En de samenwerking resulteerde in een team dat compleet gefocust is op het vergroten van geluk en betrokkenheid in organisaties: profit en non-profit. Onze missie? Organisaties helpen om een omgeving te creëren die het beste uit de medewerker naar boven haalt. 

Jan Pronk

Jan Pronk

Founder & CTO

Mijn doel is om gebruiksvriendelijke en stabiele software te maken die ervoor zorgt dat organisaties sterker worden. Heb je passie voor IT? En gezonde organisaties? Laten we dan eens contact opnemen!

+31 620 100 599
jan@2daysmood.nl

Martin Meulenkamp

Martin Meulenkamp

HR Strategist

Het is mijn doel om uw vragen te beantwoorden over medewerkersbetrokkenheid in uw organisatie. Door mijn ervaring in HR en het inzicht van het 15-second-survey help ik u om treffende en duurzame oplossingen te vinden en te implementeren.

+31 655 813 321
martin@2daysmood.nl

Selma Fehrmann

Selma Fehrmann

Director EMEA

Hoe voel jij je op het werk vandaag? Hoe mooi zou het zijn om dit altijd met “Enthousiast!”, “Gelukkig!” of “Bevlogen!” te beantwoorden. Ik nodig u uit om rustig rond te kijken op onze website. Heeft u vragen, of bent u benieuwd welke ondersteuning wij u kunnen bieden bij het opvolgen van de resultaten? Neem dan contact met mij op.

+49 173 802 4031
selma@2daysmood.nl

Jeremias Mayor

Jeremias Mayor

Visual & UX Designer

Het idee dat mijn design een bijdrage levert aan het geluk in organisaties vind ik helemaal te gek. Ben jij ook een design-fanaat, vooral op het gebied van UX, en wil jij ook een echte contributie leveren aan het geluk van medewerkers, neem dan contact met me op! (in english please)

Mail Jeremias

Dusan Tatransky

Dusan Tatransky

Marketing Manager

Communicatie is de kern van elke relatie. Als we eerlijk en recht-door-zee communiceren, kan alles bedacht en opgelost worden. Ik ben altijd op zoek naar mensen met een goed gevoel voor humor en die open staan voor experimenten. Iedereen die mij iets nieuws kan leren, heeft mijn volledige aandacht.

+42 903 935 649
dusan@2daysmood.nl

Robin van der Meulen

Robin van der Meulen

Chief Happiness Officer

Geïnspireerd door de positieve psychologie is het mijn passie om organisaties te helpen om een fijnere werkomgeving en positievere cultuur te creëren. Op een innovatieve en moderne manier. Dus wil jij als organisatie aan de slag met betrokkenheid en werkgeluk dan ben je bij ons aan het juiste adres!

+31 6 16 419 550

robin@2daysmood.nl

Locatie

Ons kantoor

2daysmood
Padualaan 8, 3584 CH Utrecht
Nederland
T. +31(0) 85 303 6879
E. info@2daysmood.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Contact