2DAYSMOOD

Onboarding module

Effectief meten van het onboarding proces

Ben je benieuwd hoe jouw medewerkers het onboardingsproces ervaren en of ze de informatie krijgen die ze nodig hebben voor een vliegende start? Met onze onboardingsenquête kun je hier achterkomen!

employee-engagement-medewerkersbetrokkenheid-meten-werkgeluk-2daysmood
circle-section

Het onboarding proces meten

Binnen onze onboarding enquête bieden wij een set aan vragen waarbij we gebruik hebben gemaakt van de bekende 4 C’s: compliance, clarification, culture en connection. In het Nederlands ook bekend als duidelijkheid over de rol, identificatie met de strategie van de organisatie, de cultuur en verbondenheid. Door deze onderwerpen te meten en hier vervolgens op te sturen zorg jij ervoor dat nieuwe medewerkers zich snel thuis gaan voelen binnen jouw organisatie!

Tip: Je kunt je eigen onboarding enquête samenstellen door een selectie te maken uit onze vragen en hier nog je eigen vragen aan toe te voegen. Vervolgens heb je twee mogelijkheden om deze vragenlijst uit te zetten. Je kunt de enquête zoals gewoonlijk eenmalig of over verschillende weken uitsturen naar specifieke personen. Of je kunt de onboarding enquête automatisch laten versturen naar elke medewerker die nieuw aan 2DAYSMOOD wordt toegevoegd. Wil je vragen stellen na de eerste week, eerste maand of na 100 dagen? Kies jouw gewenste contactmoment. Zo automatiseer en professionaliseer je jullie HR proces!

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

2daysmood

Aandacht

Ze worden gehoord!

Feedback

Snel en anoniem

Perspectief

Meer werkplezier
vragen, score, 2daysmood

Inzicht

Verbeterpunten!

Data-gedreven

Monitoren effect

Resultaat

Bevlogen werksfeer

Maak de onboarding van medewerkers inzichtelijk

Tijdens het onboarding proces komen nieuwe medewerkers binnen, worden ze in de organisatie voorgesteld en ingewerkt. Maar de eerste dagen, weken en maanden zijn bepalend voor het gevoel van betrokkenheid en loyaliteit bij de organisatie. Daarom wil je zorgen dat je jouw onboarding proces zo optimaal mogelijk inricht én bijschaaft waar nodig.

In de tool van 2DAYSMOOD staan er al handige vragenlijsten voor je klaar, maar je kunt hier ook je eigen vragen aan toevoegen. Hiermee zet je snel en simpel de vragen uit tijdens de onboarding van medewerkers en analyseer je in real-time de resultaten. Zo maak je snel verbeteringen en wordt je onboarding proces sterker!

Wetenschap als basis

Werkgeluk als winst

2,5x meer omzet

Intrinsiek gemotiveerde medewerkers halen relatief 2,5x meer omzet binnen

besparing verloop + verzuim

Een gemiddeld bedrijf met 250 medewerkers bespaart jaarlijks €200.000 door werkgeluk

45% stijging in productiviteit

In teams met gelukkige medewerkers stijgt de productiviteit met 45%

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin