Medewerkersbetrokkenheid verbeteren

Hoe verbeter je betrokkenheid in teams?

Betrokken en bevlogen medewerkers zijn de motor voor organisatiesucces. Om medewerkersbetrokkenheid in je organisatie te verbeteren is kortcyclisch meten en realtime inzicht essentieel. Met de leuke innovatieve 15 seconden survey van 2DAYSMOOD implementeer je een continue feedback loop met teams. Je voert hierdoor altijd het juiste gesprek voor een positieve werksfeer en betere teamprestaties.

Van inzicht naar cultuurverandering


“Gedurende de langere periode zagen we het effect van veranderingen in de organisatie. 2DAYSMOOD heeft een positieve invloed op de stemming en betrokkenheid van medewerkers.”

Jeannette Kool-Hoogendoorn
HR Manager, Batenburg Techniek

Medewerkersbetrokkenheid meten

Contact met onze expert

Dit is Martin Meulenkamp, onze HR en medewerkersbetrokkenheid expert. “Het is mijn doel om al jouw vragen te beantwoorden over medewerkersbetrokkenheid. Ik zet graag mijn ervaring in om je te helpen aan een treffende duurzame oplossing. Inzicht door onze 15 seconden survey helpt daarbij!”

Martin-Meulenkamp-2DAYSMOOD

Martin Meulenkamp
martin@2daysmood.nl
+31 6 55 81 33 21

Een einde aan het wollige imago van werkgeluk

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat geluk op het werk meetbaar is, met stemming als belangrijke indicator.

 

Lees blog

Meer werkgeluk en betrokkenheid in 15 stappen

Uit diverse onderzoeken blijkt dat mensen die een hoge mate van werkgeluk en betrokkenheid ervaren niet alleen productiever, energieker en creatiever zijn, ze zijn ook minder vatbaar voor stress en burn-outs.

Lees blog