2DAYSMOOD

Meteen downloaden!

Als leidinggevende ken je het waarschijnlijk wel: de beste werkgever van het jaar of een ander keurmerk voor werkgevers. Je zou dolgraag ieder jaar een top 10 positie willen bemachtigen, omdat je denkt dat talentvolle mensen dan bij jouw organisatie willen komen werken. Maar nu is er een betere manier om de beste werkgever voor jouw medewerkers te worden. Zie het als een soort 'Beter Leven' keurmerk als werkgever en voor de mensen in je bedrijf! In de onderstaande brochure lees je er alles over.

De certificering komt ter ere aan álle werkgevers die een bovengemiddeld goed werkklimaat bieden voor hun medewerkers en je verdient het via een gevalideerde meting van duurzame inzetbaarheid! De Universiteit Utrecht ontwikkelde hiervoor een benchmark meting, en 2DAYSMOOD maakt deze snel en simpel toegankelijk, via de favoriete tool van HR.

Het nieuwe keurmerk voor werkgevers heet het Certificaat Duurzaam Werkgeverschap!

Download hier de brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin