2DAYSMOOD

Cultuurwaarden Module

Wil jij achterhalen wat de kernwaarden van jouw organisatie zijn vanuit het oogpunt van de medewerkers? En of de huidige kernwaarden overeenkomen met de gewenste kernwaarden? Of wil je toetsen of de mensen die je aanneemt passen bij de huidige cultuur? Dan is onze cultwaarde module zeer waardevol!

Gratis advies & scan!
2daysmood
circle-section

In de cultuurwaarden enquête selecteren medewerkers per ronde herhaaldelijk 1 of 2 kernwaarden die zij belangrijk vinden. Zowel hun persoonlijke waarden, de huidige organisatie waarden en de gewenste organisatiewaarden komen aan bod. Het is belangrijk dat de persoonlijke waarden van medewerkers dicht bij de waarden van een organisatie liggen, en dat de huidige organisatiewaarden matchen met de gewenste organisatiewaarden. Hoe beter de bedrijfscultuur aansluit bij wat mensen intrinsiek motiveert, des te productiever, energieker en authentieker zij kunnen zijn. Voorkom energieverlies bij medewerkers en verlaag verloop door aandacht te besteden aan jouw cultuurwaarden!

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

45% stijging in productiviteit

In teams met gelukkige medewerkers stijgt de productiviteit met 45%

50% meer motivatie

Gelukkige en betrokken medewerkers zijn 50% meer gemotiveerd om hun werk te doen

300% meer innovatie

Betrokkenheid in teams verhoogt de innovatiekracht aanzienlijk

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin