2DAYSMOOD

Nulmeting module

De nulmeting van 2DAYSMOOD is het MTO 3.0

Ben jij op zoek naar een vernieuwende, effectieve manier om een MTO uit te zetten? En wil je direct weten op welke thema's je moet focussen om het werkgeluk binnen jouw organisatie te verbeteren? Zet dan onze nulmeting in!

Gratis advies & scan!
circle-section

2DAYSMOOD nulmeting: een blauwdruk van je organisatiecultuur

Slechts 1 op de 3 werknemers in Nederland voelt zich betrokken bij het werk en voor bevlogenheid is dat zelfs 1 op de 5. Zie voor meer informatie één van onze data rapportages downloads. Als werkgever wil je zowel tevredenheid als de medewerkersbetrokkenheid op alle mogelijke manieren verhogen. Maar aan welke knoppen moet je draaien en in welke mate? 2DAYSMOOD helpt je hierbij met een actiegerichte realtime feedbackmethode!

De nulmeting geeft een blauwdruk van jullie organisatiecultuur en geeft inzicht in de 15 wetenschappelijk bewezen drijfveren van medewerkerstevredenheid en medewerkersbetrokkenheid. Daarnaast wordt ook de employee Net Promotor Score gemeten, waarbij de vraag wordt gesteld in hoeverre de medewerkers jullie organisatie aanraden als goede werkgever. Met onze nulmeting meten we niet alleen hoe tevreden medewerkers zijn over de 15 drijfveren, maar ook hoe belangrijk zij die drijfveren vinden. Wordt een bepaalde drijfveer hoog gescoord op belangrijkheid maar laag op tevredenheid? Dan weet je dat je actie moet ondernemen!

De nulmeting bestaat uit 17 vragen en kan in één keer uitgevraagd worden of verspreid over meerdere weken. Ons advies is om de nulmeting 1 tot 2 keer per jaar uit te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om de vragenlijst minder frequent in te zetten, de keuze is aan jou! Gebruik onze nulmeting om een compleet beeld te krijgen van de betrokkenheid en tevredenheid van jouw medewerkers!

Heb je interesse in deze module? Of wil je met iemand sparren over hoe je deze module binnen jouw organisatie in zou kunnen zetten? Neem dan contact met ons op!

2,5x meer omzet

Intrinsiek gemotiveerde medewerkers halen relatief 2,5x meer omzet binnen

besparing verloop + verzuim

Een gemiddeld bedrijf met 250 medewerkers bespaart jaarlijks €200.000 door werkgeluk

45% stijging in productiviteit

In teams met gelukkige medewerkers stijgt de productiviteit met 45%

2daysmood

Aandacht

Ze worden gehoord!

Feedback

Snel en anoniem

Perspectief

Meer werkplezier
vragen, score, 2daysmood

Inzicht

Verbeterpunten!

Data-gedreven

Monitoren effect

Resultaat

Bevlogen werksfeer

Feedback geven wordt leuk via een snelle enquête

Het analyseren van de 15 drijfveren van betrokkenheid is in veel organisaties nodig, omdat ieder team een andere werkbeleving heeft. Hoe tevreden zijn ze over de drijfveren? En hoe belangrijk zijn ze voor hun werkplezier? Denk aan leiderschap, waardering of andere factoren uit ons Employee Happiness Model.

De analyse doen we met innovatieve maar eenvoudige technologieën: de 15-60 seconden enquête, real-time rapportages en een E-learning omgeving. Met deze tools ga je snel van data naar daden op de (virtuele) werkvloer.

Slimme dashboards

Prioriteiten heatmap

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Jos 2DAYSMOOD specialist.

Jos Mulder

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Jos