2DAYSMOOD

Download hier de gratis whitepaper!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als HR-manager is het belangrijk dat je duurzaam omgaat met je medewerkers. Daar komt 'Duurzaam Werkgeverschap' om de hoek kijken. Maar waarom is duurzaam werkgeverschap juist nú belangrijk? Hoe maak je het onderwerp concreet? En wat houdt het onderzoek van de Universiteit Utrecht in? Dat, en meer, lees je allemaal in het whitepaper "Duurzaam Werkgeverschap: een toekomstbestendig werkklimaat"!

De arbeidsmarkt is constant in beweging. Vaste contracten worden schaarser, medewerkers wisselen sneller van werkgever en we bereiden ons voor op vergrijzing. De arbeidsmarkt wordt krapper, en dat betekent dat je als werkgever op moet vallen. Je wil namelijk huidig én toekomstig talent aan jouw organisatie binden! Hoe kun je daar invloed op uitoefenen?

Waarom dit whitepaper over duurzaam werkgeverschap?

Als 2DAYSMOOD is onze missie om het werkklimaat van organisaties wereldwijd te verbeteren. Dat doen we onder andere door het continu meten van medewerkersbetrokkenheid, werkgeluk en stemming van medewerkers. Maar ook door organisaties inzicht te geven in hoe duurzaam zij zijn als werkgever, en daarmee hoe toekomstbestendig zij zijn ingesteld.

Daarom hebben we dit whitepaper geschreven met verschillende experts op het gebied van duurzaam werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid.

Wat lees je in dit whitepaper?

Als je dit gratis whitepaper download, lees je onder andere...

  • waarom het nú belangrijk is om te investeren in duurzaam werkgeverschap.
  • over het wetenschappelijke, Europese onderzoek van de Universiteit Utrecht.
  • uitleg over de zes factoren die bijdragen aan een duurzaam werkklimaat.
  • hoe jij het concreet maakt en hiermee aan de slag gaat in jouw organisatie.

Ga je je verdiepen in duurzaam goed werkgeverschap? Dan laat jij zien aan medewerkers dat je geeft om hun langdurige inzetbaarheid, welzijn en ontwikkeling. Creëer een toekomstbestendig en duurzaam werkklimaat, en bind huidig en toekomstig talent aan jouw organisatie!

Download nu het whitepaper Duurzaam Goed Werkgeverschap en doe je voordeel met de kennis van 2DAYSMOOD!

robin gerritsen, 2daysmood
jeannette kool, 2daysmood
jeroen kuiper, 2daysmood
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD
rianne klemann, 2daysmood
jan herman, 2daysmood
emma sluman, 2daysmood
simon klopt, 2daysmood
ina haverhals, 2daysmood
inge beckers, 2daysmood

Tevreden medewerkers en tevreden klanten

Deze (HR) managers gebruiken 2DAYSMOOD en maken echt impact!

Hoe? Onze meetmethode is het vernieuwde MTO, namelijk sneller, simpeler en wetenschappelijk onderbouwd. Een continue bron van data waardoor je stap voor stap je (team)cultuur verbetert en het werkgeluk van medewerkers verhoogt. En dát is winstgevend voor je bedrijf!

jan herman, 2daysmood

Jan-Herman Hanskamp

HR directeur, Rotra Groep
”2DAYSMOOD is echt waardevol. Je kunt namelijk continu inzicht krijgen in je bedrijfscultuur, doelgericht feedback ophalen en trends inzien.”
emma sluman, 2daysmood

Emma Sluman

Projectleider duurzame inzetbaarheid, ProRail
“Nu we 2DAYSMOOD wekelijks inzetten, krijgen we meer grip op onze cultuur. Zoals de beleving van werkdruk en drijfveren van medewerkers.”
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD

Rita Blankenberg

HR Business Partner Digital, Gemeente Alphen a/d Rijn
“De look en feel is happy en de data is bruikbaar, zoals de continue feedback en uitsplitsing in teams. Kortom, je kunt gericht verbeteren.”
robin gerritsen, 2daysmood

Robin Gerritsen

Directeur Recruitment, Tempo-Team (Randstad)
“Ten eerste is het aantal gelukkige werknemers is in 5 maanden gestegen van 66% naar 80%. Ten tweede blijven we een positieve trend zien!”

Innovatieve Organisaties
Werken met 2DAYSMOOD

4,4 reviews