2DAYSMOOD

Download hier de gratis whitepaper!

Ontdek in deze gratis Whitepaper 'De kracht van waardering op de werkvloer' en ga aan de slag met de (HR) data en inzichten om het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid te verhogen binnen je organisatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waardering is één van de belangrijkste drijfveren van werkgeluk en een bepalende factor voor betrokkenheid en plezier op de werkvloer. In deze Whitepaper lees je meer over de impact van waardering en de psychologie achter deze bijzondere kracht. Daarnaast kunnen wij op basis van onze data interessante inzichten met je delen. Lees over de laatste ontwikkelingen op het gebied van waardering en hoe je hiermee je Employee Net Promotor Score (eNPS) kan verhogen!

De conclusies in deze Whitepaper worden getrokken op basis van onze geaggregeerde data uit 400.000+ ontvangen antwoorden vanuit medewerkers en managers uit meer dan 150 organisaties en verschillende branches in Nederland over afgelopen twee jaar.

Wat lees je in deze whitepaper?

Aan de hand van deze Whitepaper willen we jullie inspireren en nieuwe inzichten geven om het werkgeluk en de medewerkerstevredenheid te verhogen binnen je organisatie.

Als je deze whitepaper download, lees je onder andere...

  • Drijfveren van werkgeluk
  • De impact van waardering binnen een organisatie
  • De wetenschap achter waardering
  • 2DAYSDATA-insights over waardering
  • Tips & tricks voor meer waardering op de werkvloer

Download de gratis whitepaper 'De kracht van waardering' en doe je voordeel met de kennis van 2DAYSMOOD!