2DAYSMOOD

Brigitta Brul is Chief Happiness Officer bij Sbit Hospitality ICT Services en haar mood is HAPPY! De 2DAYSMOOD-softwaretool biedt de organisatie inzicht in het werkgeluk binnen Sbit en aanleiding tot beweging om het nóg beter te doen. Eenvoudig data verzamelen en vergelijken, realtime en met duidelijke dashboards voor management en medewerkers om frequent met elkaar van gedachte te wisselen over hoe het op je afdeling of in je bedrijf gaat. Lees hieronder hoe Sbit de 2DAYSMOOD softwaretool toepast om het werkgeluk binnen de organisatie te verhogen en daarmee van werkdruk naar werkgeluk gaat.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek 3.0

Brigitta heeft een enquête uitgewerkt in het 2DAYSMOOD programma dat intern gebruikt wordt en waar ze naar eigen zeggen oprecht Happy van wordt. “Wat een prachtig programma is het toch om mee te werken, het geeft zoveel inzichten in je organisatie. Dit keer hadden we als onderwerp balans werk/privé.” 

“Ik ben blij met het commitment van onze collega’s hier met elkaar aan mee te werken. We hebben prachtige scores behaald. Als er achter bevlogenheid 75% staat, dan doen we het goed met elkaar. En als er een score van 36% bij stress is, dan is dat voor mij ook een prachtige score waar ik blij mee ben. Het geeft mij inzicht in wat er speelt op dat moment en de kans hier met elkaar iets aan te doen en te kunnen doen."

Van data naar HR-inzicht

"Mooi ook dat je de verschillende afdelingen naast elkaar kan leggen. Hierdoor kun je bij een score die aandacht behoeft, checken hoe andere afdelingen dit doen en met elkaar in gesprek gaan hoe dingen (nog) beter kunnen.

Wekelijks nemen we de scores mee in de Team meetings met vragen als;
- Waar zijn we trots op deze week? Wat maakt ons trots?
- Welke teamprestatie hebben we met elkaar neergezet?
- Waar zien we uitdagingen met elkaar?
- Wat hebben we van elkaar nodig?
- Wat kan er beter en waar zien we groei?

Dit zorgt ervoor dat we oog hebben voor elkaar, met elkaar in gesprek gaan, aangeven wat we nodig hebben, samen naar oplossingen kijken, bewust en alert blijven, wat weer zorgt voor verbinding. Kortom het versterkt de normen en waarden van Sbit. "

Wil jij net als Sbit van werkdruk naar werkgeluk? Met 2DAYSMOOD meet je snel, simpel en innovatief hoe het met medewerkers gaat. Meer informatie? Kijk snel hoe het werkt!

robin gerritsen, 2daysmood
jeannette kool, 2daysmood
jeroen kuiper, 2daysmood
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD
rianne klemann, 2daysmood
jan herman, 2daysmood
emma sluman, 2daysmood
simon klopt, 2daysmood
ina haverhals, 2daysmood
inge beckers, 2daysmood

Tevreden medewerkers en tevreden klanten

Deze (HR) managers gebruiken 2DAYSMOOD en maken echt impact!

Hoe? Onze meetmethode is het vernieuwde MTO, namelijk sneller, simpeler en wetenschappelijk onderbouwd. Een continue bron van data waardoor je stap voor stap je (team)cultuur verbetert en het werkgeluk van medewerkers verhoogt. En dát is winstgevend voor je bedrijf!

jan herman, 2daysmood

Jan-Herman Hanskamp

HR directeur, Rotra Groep
”2DAYSMOOD is echt waardevol. Je kunt namelijk continu inzicht krijgen in je bedrijfscultuur, doelgericht feedback ophalen en trends inzien.”
emma sluman, 2daysmood

Emma Sluman

Projectleider duurzame inzetbaarheid, ProRail
“Nu we 2DAYSMOOD wekelijks inzetten, krijgen we meer grip op onze cultuur. Zoals de beleving van werkdruk en drijfveren van medewerkers.”
Rita-Blankenberg-Alphen-aan-den-Rijn-referentie-2DAYSMOOD

Rita Blankenberg

HR Business Partner Digital, Gemeente Alphen a/d Rijn
“De look en feel is happy en de data is bruikbaar, zoals de continue feedback en uitsplitsing in teams. Kortom, je kunt gericht verbeteren.”
robin gerritsen, 2daysmood

Robin Gerritsen

Directeur Recruitment, Tempo-Team (Randstad)
“Ten eerste is het aantal gelukkige werknemers is in 5 maanden gestegen van 66% naar 80%. Ten tweede blijven we een positieve trend zien!”

Innovatieve Organisaties
Werken met 2DAYSMOOD

4,4 reviews
circle-section

Neem contact op voor gratis advies, een demo of quickscan!

Altijd het medewerkersonderzoek dat bij je past.

Wil jij werkgeluk in je teams verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de drijfveren van je cultuur te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Een demo van de tool
  • Advies over toepassing in jouw organisatie
  • Mogelijkheid om gratis uit te proberen

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Martin Meulenkamp

[email protected]

+31(0)30 227 1925

Mail Martin