2DAYSMOOD

Meteen downloaden!

Quickscan om te starten met werkgeluk in je team!

Als teamleider, HR manager of CEO ben je een van de volgende trends en problemen op de arbeidsmarkt waarschijnlijk wel tegengekomen: de War for Talent, stress en burn-outs, werken vanuit talent, duurzame inzetbaarheid, verschillen tussen millennials en babyboomers, werk-privé balans en het zoeken naar zingeving in een baan. Een manager die deze problemen wil omzetten in kansen  begint bij een werkgeluk quickscan en ontdekt daarmee wat de drijfveren van de arbeidsmarkt zijn.
De manier waarop jij als leider omgaat met deze onderwerpen, is van invloed op de manier waarop (potentiële) werknemers kiezen voor wie ze werken en of ze loyaal zijn.

Daarom is het nu, meer dan ooit, voordelig voor bedrijven om positieve werkomgevingen te creëren en te behouden. Geleid door innovatieve leiders die actief bijdragen aan het geluk van hun werknemers. Dus begin vandaag in je eigen team!

  Met plezier werken, dat willen we toch allemaal! Als leidinggevende van twee sales teams wil ik graag weten hoe het ervoor staat met medewerkerstevredenheid en werkplezier. Die informatie haal ik onder andere uit het dagelijkse contact met de teamleden. Naast persoonlijke contact, krijg ik die informatie door 2DAYSMOOD te gebruiken. De tool is geen vervanging, maar wel een heel nuttige aanvulling. In een paar seconden per week kunnen medewerkers anoniem delen hoe ze zich voelen en waarom. De teamresultaten worden helder getoond in online rapportages.
Erik Caris
Manager Sales, Infoland
werkstress meten
Werkgeluk quickscan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.