2DAYSMOOD

Quickscan: wat zijn de drijfveren van werkgeluk in jouw team?

2DAYSMOOD-Employee-Happiness-Quick-Scan-2-1080x550

Door: Mare Derks | februari 13, 2020

Meteen downloaden!

Quickscan om te starten met werkgeluk in je team!

Als teamleider, HR manager of CEO ben je een van de volgende trends en problemen op de arbeidsmarkt waarschijnlijk wel tegengekomen: de War for Talent, stress en burn-outs, werken vanuit talent, duurzame inzetbaarheid, verschillen tussen millennials en babyboomers, werk-privé balans en het zoeken naar zingeving in een baan.

De manier waarop jij als leider omgaat met deze onderwerpen, is van invloed op de manier waarop (potentiële) werknemers kiezen voor wie ze werken en of ze loyaal zijn.

Daarom is het nu, meer dan ooit, voordelig voor bedrijven om positieve werkomgevingen te creëren en te behouden. Geleid door innovatieve leiders die actief bijdragen aan het geluk van hun werknemers. Dus begin vandaag in je eigen team!

Waarom teamleiders werkgeluk continu meten

“Met plezier werken, dat willen we toch allemaal! Als leidinggevende van twee sales teams wil ik graag weten hoe het ervoor staat me medewerkerstevredenheid en werkplezier. voor staat. Die informatie haal ik onder andere uit het dagelijkse contact met de teamleden. Naast persoonlijke contact, krijg ik die informatie daar 2DAYSMOOD te gebruiken. De tool is geen vervanging, maar wel een heel nuttige aanvulling. In een paar seconden per week kunnen medewerkers anoniem delen hoe ze zich voelen en waarom. De teamresultaten worden helder getoond in online rapportages.

Door het gesprek in teams aan te gaan over deze uitkomsten worden onderliggende oorzaken helder. Hiermee kunnen we samen daadwerkelijk aan de slag met het nog verder verbeteren van het werkklimaat. De actieve opvolging zorgt voor een hoge bereidheid om deel te nemen en dat is het beste bewijs van de toegevoegde waarde van 2DAYSMOOD.

Samenvattend is de tool voor mij dus kort maar krachtig!”

– Erik Caris, Manager Sales, Infoland

Vraag gratis een proefmeting van Werkgeluk aan

Werkgeluk quickscan

Download hier de gratis scan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis quickscan en advies

Wil jij werkgeluk in je team of organisatie verhogen? Feedback verzamelen over een specifiek onderwerp? Stress en tevredenheid in real-time monitoren? Of heb je een nulmeting nodig om de sterktes en risico’s van je werkklimaat te bepalen?

Wij helpen je graag met jouw specifieke uitdaging en geven je:

  • Onze expertise, ervaring en energie!
  • Data uit jouw teams (via een quickscan)
  1. Laat je gegevens achter voor telefonisch contact
  2. We bespreken jouw vraagstuk en passend advies
  3. We geven een live demo en startvoorstel

Vragen aan onze werkgeluk expert?

Richard-van-der-Horst-2DAYSMOOD-xs

Richard van der Horst

info@2daysmood.nl

+31(0) 85 303 6879

App Richard

Try for free NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.