2DAYSMOOD
Team-feedback-survey-software-2DAYSMOOD

2DAYSMOOD zoekt een Marketing Manager!

Ben jij klaar om 2DAYSMOOD naar het volgende niveau te tillen? Ben jij iemand met veel energie, drive en B2B SAAS-ervaring? En krijg je ook nog eens energie van strategische stappen maken? Lees dan snel verder! 

circle-section

Bij 2DAYSMOOD zijn we op zoek naar een marketeer die ons B2B SAAS-product naar het volgende niveau kan tillen.

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Van HR, IT en Marketing tot Organisatiepsychologie en Werkgeluk. We zijn een jong bedrijf dat zich inzet voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. 2DAYSMOOD biedt een innovatieve realtime meetmethode van medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk. Geen langdradige saaie momentopname zoals een jaarlijks medewerkers-tevredenheidsonderzoek, maar een gebruiksvriendelijke wekelijkse 15 seconden survey met slimme analysemogelijkheden.

Wat bieden we jou?

Normaliter houden wij ons werkgeluk (gemiddeld 82%!) niet alleen hoog door gezellige teamlunches, tafeltennis en maandelijkse BBB’s (Brainstorm, Bier & Borrelnootjes), maar ook door flexibiliteit, vertrouwen en ontwikkeling. Tijdens het thuiswerken kun je gezellige online borrels verwachten met spelletjes en quizzen. Ook kun je meebeslissen over een voor jou passende werk-privé balans.

Daarnaast heeft de scale-up mentaliteit in ons team veel positieve kanten. Jij als strategisch denker bepaalt mee over de visie en missie van ons bedrijf. Je krijgt de autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je bent essentieel bij belangrijke projecten voor klanten en onze bedrijfsontwikkeling.

En jij…

  • Hebt minimaal 5-8 jaar ervaring als marketeer.
  • Bent hands-on, ondernemend en hebt een growth hack-mindset.
  • Hebt je sporen verdiend in B2B SAAS-marketing.
  • Kunt een klein team aansturen.
  • Beschikt over gedegen kennis van SEO, SEA, e-mailmarketing en LinkedIn-marketing.
  • Werkt data gedreven aan het optimaliseren van geautomatiseerde marketing leadgeneratie-processen.
  • Hebt (als bonus, niet vereist) ervaring met buitenlandse expansie.

Heb jij nieuwe, frisse ideeën over B2B SAAS-marketing en ben je klaar om hier richting aan te geven? Wil jij je strategische marketingblik inzetten om ons merk te versterken? Wij dagen je uit om van 2DAYSMOOD een welbekend begrip te maken!

Challenge accepted? 

Stuur je CV en motivatie naar jan@2daysmood.nl!