Stage Bedrijfskunde

Wij zijn op zoek naar een student met een diepe interesse in organisatiecultuur en organisatieverandering. Je zult de content ontwikkelen voor een nieuwe survey module die de cultuur van een organisatie kan ontgronden en de invloed van organisatieveranderingen op de cultuur, stemmingen en energie in de organisatie kan monitoren. Omdat je deel zal uitmaken van een klein team in een snel groeiende scale-up, zul je ook de kans krijgen om andere praktijken in actie te zien zoals; Sales, Marketing, Business Development en IT!

Over 2DAYSMOOD

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Elke dag zetten wij ons in voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. Wij geloven in eenvoudige, effectieve en innovatieve tools om deze missie te ondersteunen, daarom is 2DAYSMOOD in 2015 opgericht. Met onze realtime engagement app helpen wij organisaties om een continue feedback loop met alle medewerkers te creëren in een positief werkklimaat. Onze tool en full-service aanpak helpen bij het verbeteren van teamprestaties en het welzijn en concurrentievoordeel van bedrijven.

Kun jij je een betere werkplek voorstellen dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in medewerkers-betrokkenheid en werkplezier? Wij ook niet!

Skills & Criteria

  • Master student in bedrijfskunde met een focus op Organisatiecultuur en Strategie
  • Passie voor culturele veranderingen
  • Doet met veel plezier onderzoek
  • Proactieve houding
  • Neemt verantwoordelijkheid
  • Werkt goed in teams
  • Eerste ervaringen met stage in een bedrijf
  • Vloeiend in Engels. Nederlandse taalvaardigheid is een bonus, niet een vereiste.

Ga voor werkgeluk en reageer nu! Stuur je CV en motivatie vóór 7-12-2018 naar martin@2daysmood.nl of bel +31 (0) 6 558 13 321

Wat bieden we aan?

Wij leven naar wat wij andere organisaties beloven en bieden jou een organisatiecultuur waarin je de kans krijgt om te floreren. Als dynamisch en groeiend team, bieden wij jou verantwoordelijkheid, flexibiliteit en autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Jouw onderzoek en inzet zal leiden tot een nieuwe methode die de kwaliteit van een organisatiecultuur meet en bijhoudt. Daarbij help je ons en vele andere bedrijven die streven naar het behouden van bevlogenheid en gelukkige medewerkers. En trouwens, we zijn een leuk en enthousiast team! Meer info over 2DAYSMOOD? Lees meer op onze website.