Vacature Junior Content Creator

2DAYSMOOD is een IT bedrijf (scale-up) gespecialiseerd in het meten en verbeteren van werkplezier met onze unieke Employee Engagement Tool. Vanuit ons expertise in HR, Organisatiepsychologie, en Management delen we content met de buitenwereld via diverse online en offline kanalen. Maar hoe kan dit creatiever, origineler, efficiënter, aansprekender of doelgerichter? Dit is een vraagstuk waar jij mee aan de slag gaat. We communiceren met klanten en partners, maar ook met (onbekende) websitebezoekers en andere geïnteresseerden. Ga jij ervoor zorgen dat onze blogs komen te schitteren in online magazines, dat onze webpagina’s radicaal stijgen in google, dat onze persberichten niet in de prullenbak van redacties belanden of dat onze infographics door al onze gebruikers bekeken worden?

Over 2DAYSMOOD

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Elke dag zetten wij ons in voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. Wij geloven in eenvoudige, effectieve en innovatieve tools om deze missie te ondersteunen, daarom is 2DAYSMOOD in 2015 opgericht. Met onze realtime engagement app helpen wij organisaties om een continue feedback loop met alle medewerkers te creëren in een positief werkklimaat. Onze tool en full-service aanpak helpen bij het verbeteren van teamprestaties en het welzijn en concurrentievoordeel van bedrijven.

Kun jij je een betere werkplek voorstellen dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkplezier? Wij ook niet!

Met jouw unieke cross-mediale inzet kan onze scale-up verder professionaliseren. Wij dagen je uit om voor 2DAYSMOOD een sterk online imago neer te zetten en de wereld te veroveren met Happy Employees! Challenge accepted?

Omschrijving van de taken

 • Communicatieproces voor klanten verbeteren (customer journey): creëren en optimaliseren van handleiding, instructiemails, templates, video’s en infograpics om gebruikers de beste ervaring te geven in onze tool.
 • Online profileren als expert. 2DAYSMOOD wil online zichtbaar zijn als kennispartner op het gebied van medewerkerstevredenheid en werkgeluk. Samen met de experts in ons team creëer je content die dit imago ondersteunt. Denk aan: blogs, customer success stories, video interviews, infographics  van onderzoeksdata, afbeeldingen, … Maar kun je ook nog een stap verder denken, hoe verspreiden we deze content door inzet van partners, netwerken, of betaalde campagnes?
 • Website optimaliseren. Meehelpen om de nr. 1 hit in Google te worden door goede website content (Search Engine Optimization).
 • Content voor social media en online campagnes. Welke unieke content delen we wekelijks op onze kanalen? En welke doelgerichte content kunnen we inzetten in online campagnes om kwalitatieve conversies te genereren? Jij gaat hier strategisch en praktisch mee aan de slag.

Skills & Criteria

 • HBO of WO-studie in Communicatie, Media, Marketing of Journalistiek.
 • Geïnteresseerd in werkplezier, HR, innovatie en betrokkenheid op de werkvloer.
 • Aantoonbare ervaring in het schrijven van blogs, teksten, persberichten, het uitwerken van interviews en het bedenken originele contentformats;
 • Aantoonbare ervaring in het creëren van visueel aantrekkelijke content: foto’s, designs, presentaties, video’s.
 • Uitstekende schrijfvaardigheid (zowel formele als informele ‘tone of voice’).
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Proactief, positief en professioneel!
 • En graag ervaring met: WordPress, Photoshop (en Adobe Creative Suite), videobewerking, fotografie

Ga voor jouw werkgeluk en reageer nu! Stuur je CV en motivatie vóór 31-1-2019 naar mare@2daysmood.nl of bel 06 27 12 44 38.

Wat bieden we jou?

Wij leven naar wat wij andere organisaties beloven en bieden jou een organisatiecultuur waarin je de kans krijgt om te floreren. Als dynamisch en groeiend team, bieden wij jou verantwoordelijkheid, flexibiliteit en autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je zult een essentieel onderdeel van het team worden en daardoor betrokken zijn bij essentiële projecten. Denk aan content development voor productontwikkeling, online branding, marketing strategieën, customer journeys, internationalisering en interne- en externe communicatie. Kortom, een echte allround ervaring op het gebied van strategische content ontwikkeling. En trouwens, we zijn een leuk en enthousiast team! Meer info over 2DAYSMOOD? Bekijk onze website.

Deze functie kun je aannemen in deeltijd (uren in overleg) of als freelance opdrachtnemer.