Stage: IT App Ontwikkelaar

Start in september of als zomerstage

Online proces- en samenwerkingstools zijn tegenwoordig essentieel voor elke professional. Irritant hè als deze tools niet makkelijke te combineren of integreren zijn! Onze Employee Happiness tool wordt door steeds meer internationale organisaties gebruikt. We willen dat zij hier zo snel, simpel en effectief mogelijk mee aan de slag kunnen. Dus heb jij de skills in huis om onze tool te koppelen aan Slack? Kom dan in ons hechte team werkervaring opdoen als IT App Ontwikkelaar, leren van onze IT experts en gewoon een hele toffe stage lopen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Van HR, IT en Marketing tot Organisatiepsychologie en Werkgeluk. We zijn nog klein, in de overgang van start-up naar scale-up, maar des te betrokken bij ons werk en bij elkaar! We verkopen niet alleen Employee Happiness, we investeren natuurlijk ook dagelijks in ons eigen werkplezier bij 2DAYSMOOD.

Onze visie

Wij zetten ons in voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. In ons eigen academische onderbouwde Employee Happiness Model hebben we 15 drijfveren geïdentificeerd die van invloed zijn op medewerkersbetrokkenheid. Inzicht krijgen in deze drijfveren en stemmingen van medewerkers is de eerste stap naar een positieve en productieve organisatiecultuur.

Ons product

2DAYSMOOD biedt een innovatieve realtime meetmethode van medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk. Geen langdradige saaie momentopname zoals een jaarlijks medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Maar een gebruiksvriendelijke wekelijkse 15 seconden survey. Met onze slimme analysemogelijkheden en een e-learning omgeving vol praktische kennis, kan iedereen in organisatie aan de slag met werkgeluk. Bekijk in de video hoe onze tool werkt.

Wat bieden we jou?

Ons werkgeluk (gemiddeld 82%!) houden we niet alleen hoog door gezellige teamlunches, tafeltennis en maandelijkse BBB’s (Brainstorm, Bier & Borrelnootjes), maar ook door flexibiliteit, vertrouwen en ontwikkeling. Zo kun je meebeslissen over een voor jou passende werk-privé balans en krijg je de mogelijkheid je talenten te ontdekken via een professionele assessment.

Daarnaast heeft de startup mentaliteit in ons team veel positieve kanten. Als jij strategisch kan meedenken binnen de visie en missie van ons bedrijf, bieden wij jou autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je bent net als ieder ander teamlid essentieel bij belangrijke projecten voor klanten en onze bedrijfsontwikkeling.

Wat bied jij ons? Je…

  • Volgt een matchende HBO of WO-studie in IT
  • Zit in het 3e jaar van je studie of hoger
  • Bent verantwoordelijk en proactief ingesteld
  • Houdt ervan om zelfstandig te werken en resultaten bereiken
  • Bent geïnteresseerd in app ontwikkeling, integratie van tools, …
  • Houdt ervan om aan de slag te gaan met innovatieve technologieën en services (Vue, Google Cloud, AI, …)
  • Bent vloeiend in Nederlands en Engels
  • Vindt het leuk om bij te dragen aan het werkplezier en de cultuur van organisaties wereldwijd
  • Bent een positieve teamplayer!

Waar ga jij je mee bezighouden?

Onderzoek Slack integratie

Slack is een populaire samenwerkingstool. Voor sommige teams geldt zelfs dat e-mail compleet is verbannen en communicatie alleen nog maar via Slack verloopt. Een kans dus voor 2DAYSMOOD om onze gebruiksvriendelijkheid te verbeteren! Onze wekelijkse 15 seconden survey wordt nu via e-mail of mobiele app verstuurd. Maar hoe handig zou het zijn als je als gebruiker ook kan kiezen voor Slack als ontvangstkanaal? Jij gaat onderzoeken hoe!

Bouwen 2DAYSMOOD-Slack app

In je onderzoek heb je inmiddels de beste manier gevonden om te integreren. Aan de slag dus! Jij gaat zelfstandig de 2DAYMOOD-Slack app bouwen en een testversie opleveren. Natuurlijk kun je voor hulp altijd terecht bij onze IT, Product en Communicatie experts. Denk aan technische API koppelingen, UX design, automatische communicatie in de app, gebruiksvriendelijkheid, …

Onze (oud) stagiairs willen ook wat kwijt…

“Mijn stage bij 2DAYSMOOD was zeer leerzaam, want ik ging met de meest nieuwe machine learning technieken aan de slag. Ik ben dan ook erg trots op het resultaat: een model met bijna 75% precisie!”

Mees Gieling

Stagiair IT & Artificial Intelligence

Het was voor mij meteen duidelijk dat het team haar eigen adviezen en theorieën over werkgeluk naleeft. Vrijheid, vertrouwen en waardering zijn vaste prik in de cultuur van 2DAYSMOOD. Dat motiveert mij enorm!

Franziska Israel

Stagiair Organisatiepsychologie

“Naast de open en gezellige teamsfeer, haalde ik veel voldoening uit mijn taken en projecten. Ik kon nieuwe dingen creëren met eigen input en de impact van mijn werk was meteen terug te zien in marketing analytics.”

Aysu Cergel

Stagiair Media & Communicatie

Start in september of als zomerstage

Solliciteer nu!

Kun jij je een beter stageplek voorstellen dan een bedrijf gespecialiseerd in werkplezier? Wij ook niet!
Stuur dus snel je CV en motivatie naar jan@2daysmood.nl of bel 06 20 10 05 99.

Locatie 2DAYSMOOD

2DAYSMOOD is gevestigd in ./ (dotslash-utrecht). Dé community in Utrecht voor innovatieve jonge bedrijven. Je vindt ons op de 1e verdieping in de blauwe vleugel (1b2). Daar waar de pingpongtafel staat!