Data Analytics Stage

Zit er een verschil tussen hoe millenials en baby boomers zich betrokken voelen op werk? Voelen nieuwe werknemers meer stress dan andere? En wat voor invloed hebben stemmingen op de belangrijkste prestatie aanwijzers in organisaties? Als jij ook geïnteresseerd bent in deze vragen dan zijn we op zoek naar jou!

Over 2DAYSMOOD

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Elke dag zetten wij ons in voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. Wij geloven in eenvoudige, effectieve en innovatieve tools om deze missie te ondersteunen, daarom is 2DAYSMOOD in 2015 opgericht. Met onze realtime engagement app helpen wij organisaties om een continue feedback loop met alle medewerkers te creëren in een positief werkklimaat. Onze tool en full-service aanpak helpen bij het verbeteren van teamprestaties en het welzijn en concurrentievoordeel van bedrijven.

Kun jij je een betere werkplek voorstellen dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in medewerkers-betrokkenheid en werkplezier? Wij ook niet!

Hou jij van gedetailleerd onderzoek? Wil jij je al je kennis los gooien op het ontdekken en analyseren van belangrijke data en correlaties? Dit is jouw kans!

Omschrijving van de taken

Wij verzamelen veel data met ons online survey tool over medewerkerstevredenheid en betrokkenheid. Op dit moment breiden wij ons product uit om data te kunnen analyseren met betrekking tot KPI’s (Bijv. Omzet, behoud, productiviteit), zodat we verhoudingen kunnen ontdekken en verwachtingen kunnen maken. Wij zijn op zoek naar een student die ons kan ondersteunen met dit project. Verder hoort bij deze stage ook veel onderzoek doen en het schrijven van blogs/artikelen over de relatie tussen betrokkenheid, geluk en KPI’s.

Skills & Criteria

  • Master student Bedrijfskunde,Financieën of Economie
  • Kennis over: Management, Business, HR
  • Veel ervaring met SPSS
  • Analytisch denkvermogen
  • Probleem-oplossende houding
  • Gemotiveerd en gedreven
  • Werkt goed in teams
  • Vloeiend in Engels

Ga voor werkgeluk en reageer nu! Stuur je CV en motivatie naar robin@2daysmood.nl of bel (+31)6 16 41 95 50

Wat bieden we aan?

Wij leven naar wat wij andere organisaties beloven en bieden jou een organisatiecultuur waarin je de kans krijgt om te floreren. Als dynamisch en groeiend team, bieden wij jou verantwoordelijkheid, flexibiliteit en autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je zult een sleutel rol spelen in het vertalen van de data die we hebben in een begrijpbare taal. Met jouw werk en inzet kunnen we die data toepassen op onze tool die organisaties helpt hun doelen te bereiken. Dat doel is natuurlijk het behouden van bevlogen en gelukkige werknemers wat zal leiden naar hogere bedrijfsprestaties. En trouwens, we zijn een leuk en enthousiast team! Meer info over 2DAYSMOOD? Lees meer op onze website.