Communicatie & Media Stage

Zowel interne als externe communicatie staat hoog op de agenda bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verspreiden van Employee Happiness! Daarom zijn we bij 2DAYSMOOD op zoek naar iemand die van aanpakken houdt. Bij deze all-round stage ga je aan de slag met het ontwikkelen van informatieve content voor gebruikers van onze 15 seconden survey, maar ook met het creëren van creatieve formats voor ons online imago: blogs, customer success stories, video’s, advertenties, … Heb jij nog meer goede ideeën? Sluit je aan bij ons toffe startup team!

Over 2DAYSMOOD

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Elke dag zetten wij ons in voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. Wij geloven in eenvoudige, effectieve en innovatieve tools om deze missie te ondersteunen, daarom is 2DAYSMOOD in 2015 opgericht. Met onze realtime engagement app helpen wij organisaties om een continue feedback loop met alle medewerkers te creëren in een positief werkklimaat. Onze tool en full-service aanpak helpen bij het verbeteren van teamprestaties en het welzijn en concurrentievoordeel van bedrijven.

Kun jij je een betere werkplek voorstellen dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkplezier? Wij ook niet!

Ben jij een aanstormend communicatie professional? Wil jij je creatieve photoshop skills en strategische marketing blik inzetten om ons merk te versterken? Wij dagen je uit om van 2DAYSMOOD een welbekend begrip maken!
Challenge accepted?

Omschrijving van de taken

 • Communicatieproces voor klanten verbeteren (customer journey): creëren en optimaliseren van handleiding, instructiemails, templates, video’s en infograpics om gebruikers de beste ervaring te geven in onze tool.
 • Online profileren als expert. 2DAYSMOOD wil online zichtbaar zijn als kennispartner op het gebied van medewerkerstevredenheid en werkgeluk. Samen met de experts in ons team creëer je content die dit imago ondersteunt. Denk aan: blogs, customer success stories, video interviews, infographics  van onderzoeksdata, afbeeldingen, …
 • Website optimaliseren. Meehelpen om de nr. 1 hit in Google te worden (Search Engine Optimization) en een visueel aantrekkelijke website neer te zetten.
 • Social media onderhouden. Over 2DAYSMOOD, werkplezier en medewerkersbetrokkenheid is genoeg te vertellen. Welke unieke content delen we wekelijks op onze kanalen? Jij gaat hier strategisch en praktisch mee aan de slag.
 • Persoonlijke ontwikkelingsopdracht naar keuze. Waar wil jij je in verdiepen op het gebied van Marketing & Communicatie? We zoeken samen een toffe opdracht die past bij jouw leerwensen en onze business!

Skills & Criteria

 • HBO of WO-studie in Communicatie & Media, Marketing, HR, Journalistiek.
 • Geïnteresseerd in werkplezier, geluk en betrokkenheid op de werkvloer.
 • Goede schrijfvaardigheid (zowel formele als informele ‘tone of voice’).
 • Houdt ervan om content om te zetten in een visueel kunstwerk.
 • Proactief, positief en professioneel!
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.
 • Bonuspunten:
  • Ervaring met WordPress
  • Ervaring met Photoshop (en Adobe Creative Suite)
  • Ervaring met videobewerking
  • Ervaring/interesse in fotografie

Ga voor jouw werkgeluk en reageer nu! Stuur je CV en motivatie vóór 7-12-2018 naar mare@2daysmood.nl of bel 06 27 12 44 38.

Wat bieden we aan?

Wij leven naar wat wij andere organisaties beloven en bieden jou een organisatiecultuur waarin je de kans krijgt om te floreren. Als dynamisch en groeiend team, bieden wij jou verantwoordelijkheid, flexibiliteit en autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je zult een essentieel onderdeel van het team worden en daardoor betrokken zijn met belangrijke projecten die je meenemen op alle gebieden van content-development, social media bereik, marketing strategieën en interne- en externe communicatie. Kortom, een echte all-round ervaring op het gebied van communicatie! En trouwens, we zijn een leuk en enthousiast team! Meer info over 2DAYSMOOD? Lees meer op onze website.