Stage: Communicatie & E-learning Specialist

Start in februari

Een boodschap digitaal overbrengen doen we dagelijks toch; whatsapp, instagram, e-mail. Maar als je jouw ontvangers iets wil leren of een gedragsverandering teweeg wil brengen? Dan is tactische en creatieve communicatie essentieel. Heb jij die skills in huis om écht impact te maken bij de gebruikers van onze Employee Happiness tool en E-learning omgeving? Bij 2DAYSMOOD kun jij werkervaring opdoen als Communicatie & E-learning specialist, je talenten ontwikkelen, leren van onze experts, en gewoon een hele gave stage hebben!

Wie zijn wij?

Wij zijn een team van gepassioneerde professionals met verschillende leeftijden en unieke kwaliteiten. Van HR, IT en Marketing tot Organisatiepsychologie en Werkgeluk. We zijn nog klein, in de overgang van start-up naar scale-up, maar des te betrokken bij ons werk en bij elkaar! We verkopen niet alleen Employee Happiness, we investeren natuurlijk ook dagelijks in ons eigen werkplezier bij 2DAYSMOOD.

Onze visie

Wij zetten ons in voor een wereld waarin organisaties floreren door gelukkige medewerkers. In ons eigen academische onderbouwde Employee Happiness Model hebben we 15 drijfveren geïdentificeerd die van invloed zijn op medewerkersbetrokkenheid. Inzicht krijgen in deze drijfveren en stemmingen van medewerkers is de eerste stap naar een positieve en productieve organisatiecultuur.

Ons product

2DAYSMOOD biedt een innovatieve realtime meetmethode van medewerkersbetrokkenheid en werkgeluk. Geen langdradige saaie momentopname zoals een jaarlijks medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Maar een gebruiksvriendelijke wekelijkse 15 seconden survey. Met onze slimme analysemogelijkheden en een e-learning omgeving vol praktische kennis, kan iedereen in organisatie aan de slag met werkgeluk. Bekijk in de video hoe onze tool werkt.

Wat bieden we jou?

Ons werkgeluk (gemiddeld 82%!) houden we niet alleen hoog door gezellige teamlunches, tafeltennis en maandelijkse BBB’s (Brainstorm, Bier & Borrelnootjes), maar ook door flexibiliteit, vertrouwen en ontwikkeling. Zo kun je meebeslissen over een voor jou passende werk-privé balans en krijg je de mogelijkheid je talenten te ontdekken via een professionele assessment.

Daarnaast heeft de startup mentaliteit in ons team veel positieve kanten. Als jij strategisch kan meedenken binnen de visie en missie van ons bedrijf, bieden wij jou autonomie om eigen ideeën te ontwikkelen en uit te voeren. Je bent net als ieder ander teamlid essentieel bij belangrijke projecten voor klanten en onze bedrijfsontwikkeling.

Wat bied jij ons? Je…

  • Volgt een matchende HBO of WO-studie in bijvoorbeeld Communicatie, Marketing, Digitale media, Journalistiek, E-learning, Onderwijskunde, …
  • Bent geïnteresseerd in HR, werkplezier, geluk, (organisatie)psychologie of bedrijfscultuur.
  • En ook in: IT, online tools, E-learning, blended learning.
  • Hebt een goede formele en informele schrijfvaardigheid.
  • Kan inhoudelijk informatie vertalen in aantrekkelijke content!
  • Bent verantwoordelijk, proactief, positief en een echte samenwerkingspartner!
  • Spreekt en schrijft vloeiend in Nederlands en Engels.
  • Hebt ervaring met (niet vereist): Powerpoint, Infographic, WordPress, Photoshop, InDesign, videobewerking

Waar ga jij je mee bezighouden?

Optimaliseren E-learning omgeving

Onze organisatiepsychologen hebben talloze kennisartikelen, tips en video’s gecreëerd en verzameld, over het verbeteren van betrokkenheid en geluk op het werk. Op individueel, team of organisatieniveau. Hoe ga jij deze inhoudelijke content zo aantrekkelijk, simpel en effectief mogelijk communiceren aan de gebruiker?

Support & FAQs

Naast het communiceren van adviezen voor een positief werkklimaat, trainen we onze gebruikers. Zo zijn er 2DAYSMOOD administrators en managers die zelf in onze tool aan de slag gaan met het activeren van surveys en analyseren van data. Maar hoe? Dat ga jij ze uitleggen in glasheldere handleidingen, tutorials, FAQ’s en meer.

Gebruikerservaring verbeteren

Onze meetmethode kun je zien als een continue tijdlijn. Elk stukje advies dat wij aanbieden aan een specifieke gebruiker (de communicatieflow) zal het meest relevant en effectief zijn op een bepaald punt op die tijdlijn. Maar welk tijdstip is dit, via welke kanaal, in welke vorm? Dat ga jij samen met ons uitzoeken en implementeren!

Creatieve ondersteuning

Een deel van onze kennis en ervaring die we delen met klanten, delen we ook aan externe geïnteresseerden. Dit doen we via blogs, whitepapers, webinars en inspiratiesessies. Onze Strategic Happiness Expert kan jouw hulp goed gebruiken om ook deze content zo aantrekkelijk mogelijk over te brengen op ontvangers!

Onze (oud) stagiairs willen ook wat kwijt…

Het was voor mij meteen duidelijk dat het team haar eigen adviezen en theorieën over werkgeluk naleeft. Vrijheid, vertrouwen en waardering zijn vaste prik in de cultuur van 2DAYSMOOD. Dat motiveert mij enorm!

Franziska Israel

Stagiair Organisatiepsychologie

“Naast de open en gezellige teamsfeer, haalde ik veel voldoening uit mijn taken en projecten. Ik kon nieuwe dingen creëren met eigen input en de impact van mijn werk was meteen terug te zien in marketing analytics.”

Aysu Cergel

Stagiair Media & Communicatie

“Mijn stage bij 2DAYSMOOD was zeer leerzaam, want ik ging met de meest nieuwe machine learning technieken aan de slag. Ik ben dan ook erg trots op het resultaat: een model met bijna 75% precisie!”

Mees Gieling

Stagiair IT & Artificial Intelligence

Start in februari

Solliciteer nu!

Kun jij je een beter stageplek voorstellen dan een bedrijf gespecialiseerd in werkplezier? Wij ook niet!
Stuur dus snel je CV en motivatie naar mare@2daysmood.nl of bel 06 27 12 44 38.

Locatie 2DAYSMOOD

2DAYSMOOD is gevestigd in ./ (dotslash-utrecht). Dé community in Utrecht voor innovatieve jonge bedrijven. Je vindt ons op de 2e verdieping in de roze vleugel (2R2).